Menu

Fájdalmas évzáró, szerencsés kaposvári találatok
(képes beszámoló a cikk végén)

2006.06.05.

Különösebb tétje nem volt a szombat esti REAC-Kaposvár összecsapásnak, így mindkét csapat csak a szép bajnoki búcsúban bízhatott. Ennek szellemében az első percekben mindkét csapat hatalmas helyzeteket hagyott ki. Aztán mintha kiismerték volna egymás játékát, a kezdeti lendület alábbhagyott, és csendes labdatartásba ment át.

Később megélénkült a játék és kialakult néhány veszélyesebb helyzet. Előbb Vasziljevics lövését hatástalanította Farkas, majd a másik kapus védte Csopaki közeli próbálkozását. A félidő végéig nem is született gól, nem úgy rögtön a fordulás után.
Egy előrevágott labdára Farkas szerencsétlenül mozdult ki, így a szemfüles Alves háttal állva a kapuba sarkalta. Nem sokkal később óriási felhőszakadás áztatta el a pályát, és ezzel együtt a palotaikat is. A Kaposvár átvette a játék irányítását, és sorra dolgozta ki helyzeteit. A vendégeket segítette a bizonytalankodó Farkas kapus is, hiszen Zsolnai majd 30 méterről emelte a labdát a hálójába. A REAC-nak negyedórával a vége előtt egy Pintér kapásgól adta meg a kegyelemdöfést.
Mióta eldőlt, hogy Urbán Flórián csapata az első osztályban marad, azóta mintha ki is engedtek volna. Ráadásul kapusaik utóbbi meccseken gyenge teljesítményt nyújtottak, így az idényzáró igen gyengére sikerült.
A Kaposvár jó második félidei játékával megérdemelten vitt el három pontot Rákospalotáról.

Urbán Flórián (REAC): – Köszönöm a klub vezetőinek, a játékosoknak és a szurkolóknak ezt az évet, de azt meg kell jegyeznem, hogy a jövőben minőségi igazolásokra lesz szükség ahhoz, hogy az élvonalban maradjunk.

Prukner László (Kaposvár): – Az volt a célunk, hogy elérjük a bajnokságban a tizedik helyet. Remélem, hogy a körülmények kedvező alakulásával ez sikerül is. A REAC-nak is voltak helyzeteik, de úgy érzem megérdemelten nyertünk.

Kapcsolódó hírek:


Kapcsolódó linkek

Képes beszámoló