Menu

Értünk dolgoznak, dolgoztak

2009.12.29.

Minden év végén az egész éves munka elismeréseként a rendészeti szervek munkatársai közül néhányan jutalomban részesülnek. Idén sem volt ez másképp. Hajdu László polgármester és dr. Nagy Antal jegyző adta át az elismeréseket még karácsony előtt a hivatal Kossuth termében.

Amint a polgármester köszöntő szavaiban elmondta, ezen szervezetek munkatársai azok, akik a nap 24 órájában igazi hivatásuknak megfelelően biztosítják a kerületben élők nyugalmát. Ők azok, akiknek nincs ünnepük, mert még akkor is munkával töltik óráikat. S bár az idei évet eddig a nagyobb katasztrófák elkerülték, ám sok apró munkájuk volt bőven.
-Nekünk van arra lehetőségünk, hogy a kerület lakóinak nevében is megköszönjük az Önök munkáját. Kívánok áldott ünnepeket!- mondta Hajdu László, majd hozzátette, hogy a három részből álló kerületben a biztonságot továbbra is szolgálni kell. S a lakosok szeretnék, ha minél több rendőrrel találkoznának az utakon. A biztonságérzetük ugyanis így marad meg.
A köszöntő gondolatokat követően a polgármester és a jegyző közösen nyújtotta át a XV. kerületi Rendőrkapitányság, az Észak-pesti Tűzoltási és Mentési Parancsnokság és a Polgári Védelem munkatársainak a jutalmat.

XV. ker. Rendőrkapitányság
Galambos Ferenc rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető
Csóka János rendőr alezredes
Glózikné Kárpáti Andrea rendőr alezredes
Minyóczki Árpád rendőr alezredes
Szalinai Szilvia Ildikó rendőr százados
Balázs Andrea rendőr őrnagy
Incze János rendőr őrnagy
Reszkető Sándor rendőr őrnagy

Észak-pesti Tűzoltási és Mentési Parancsnokság
Füredi Antal tűzoltó őrnagy, tűzoltóparancsnok
Benkó Béla tűzoltó alezredes
Czeba János tűzoltó alezredes

Polgári Védelem
Ceglédi Zsolt pv. alezredes
Gavoldiné Nagy Ágnes lakosságvédelmi előadó