Menu

Éljenek legyőzhetetlenek!!!!

2005.06.03.

A BLF Palota szezonzáró díjkiosztó ünnepséget tartott pénteken este, melyen több korosztály sikeres sportolói vehették át érmeiket, okleveleiket, ajándékaikat.

A program gálamérkőzéssel vette kezdetét, melyen a BLF Öregfiúk 51:38-ra nyertek a BLF Ballagók ellen, majd Kovács István a BLF-Palota KK igazgatója köszöntötte a szezonzáró ünnepségen résztvevőket.
-Ebben az évben ünnepelte klubunk a 10. születésnapját, s jó eredményekkel igyekeztünk méltó lenni a kerek évfordulóhoz- mondta Kovács István. Tíz éve csodaszámba mentünk azzal, hogy a rendszerváltozás után a tömegesen megszűnő egyesületekkel szemben volt egy, mely megalakult és évről évre gyarapodott. Tíz éve évente 180-200 többségében kerületi fiúnak mutatjuk meg a sportág szépségeit és gyötrelmeit, s ma már elmondhatjuk, hogy az utolsó négy évben Budapest legeredményesebb utánpótlás klubja lettünk. Mi vagyunk a Budapesti Legyőzhetetlen Feketék. Megmutattuk, hogy igenis tudunk bajnokokat nevelni.
Az igazgató ezek után köszönetet mondott a családoknak, hogy gyermekeiket edzésre, mérkőzésre viszik, a kerület vezetőinek, akik harcolnak azért, hogy minél jobb körülmények között lehessenek a sportolók, Molnár István és Brazzorottó Jenőné elnök-igazgatóknak az együttműködésért illetve külön kiemelte az elmúlt nyáron elhunyt sportvezetőt, Budai Pétert, aki 10 évvel ezelőtt megbízta a klub vezetőit, hogy kezdjenek el foglalkozni az utánpótlással.
Az eredményhirdetés megkezdése előtt azon szülők kaptak ajándékot, akik az idei évben anyagilag vagy társadalmi munkával segítették a klubot: Almási Valéria, Ruttkai Gáborné, Dankóné Spengler Melinda, Vári Zsuzsa, Dalnoki Ildikó, Budai Attila, Ruttkai Gábor, Máté Béla, Dóka Bence, Tóth Imre, Könye Zoltán, Vári István, Nepp László, Nagy József. Az ajándékokat dr. Pálinszki Antal, alpolgármester, a klub társadalmi elnöke adta át.
Eredményhirdetés:
MINI korosztály (A BLF-Palota emléklapját Hajdu László polgármester adta át.)
BLF-Tigrisek csapata a Kenguru Kupa budapesti régiójában 35. helyen végzett edző: Soós Edit
BLF-Bolhák csapata a Kenguru Kupa budapesti régiójában 34. helyen végzett
Edző: Lipták Mihály
BLF-Töpörödött csapata a Kenguru Kupa budapesti régiójában 28. helyen végzett Edző: Farkas László

Budapest Bajnokság: (A BLF-Palota emléklapját a polgármester mellett Cziffra Mihály, a BKSZ elnöke adta át)
Budapest ?B? Bajnokság Gyermek korcsoport:
BLF-Palota gyermek ?B? csapata 7. helyezést ért el Edző: Lipták Mihály
Budapest ?B? Bajnokság serdülő korcsoport:
BLF-Palota serdülő ?B? csapata 7. helyezést ért el Edző: Lipták Mihály
Budapest ?B? Bajnokság kadett korcsoport:
BLF-Palota kadett ?C? csapata 11. helyezést ért el Edző: Farkas László
Budapest ?A? Bajnokság kadett korcsoport:
BLF-Palota kadett ?B? csapata 13. helyezést ért el Edző: Farkas László
BLF-Kenguruk csapata a Kenguru Kupa budapesti régióban 4. helyezést ért el Edző: Lipták Mihály

Budapest ?A? Bajnokság serdülő korcsoport:
BLF-Palota serdülő ?A? csapata 3. helyezést ért el Edző: Lipták Mihály
A BKSZ bronzérmét, a XV. kerületi Önkormányzat oklevelét, a XV. kerület által felajánlott serleget, a BLF-Palota emléklapját Hajdu László, Cziffra Mihály és Kovács Endre elnök adta át.

Budapest ?B? Bajnokság junior korcsoport:
BLF-Palota junior ?B? csapata 2. helyezést ért el Edző: Farkas László
A BKSZ ezüstérmét, a XV. kerületi Önkormányzat oklevelét, a XV. kerület által felajánlott serleget, a BLF-Palota emléklapját Hajdu László, Cziffra Mihály és Kovács Endre elnök adta át.

Budapest ?A? Bajnokság gyermek korcsoport:
BLF-Palota gyermek ?A? csapata 2. helyezést ért el Edző: Lipták Mihály
A BKSZ ezüstérmét, a XV. kerületi Önkormányzat oklevelét, a XV. kerület által felajánlott serleget, a BLF-Palota emléklapját Hajdu László, Cziffra Mihály és Kovács Endre elnök adta át.

Budapest Bajnokság kadett:
BLF-Palota kadett ?A? csapata 1. helyezést, az országos bajnokságon 4. helyezést ért el Edző: Farkas László, másodedző: Peremitzki István
A BKSZ aranyérmét, a XV. kerületi Önkormányzat oklevelét, a XV. kerület által felajánlott serleget, a BLF-Palota emléklapját Hajdu László, Cziffra Mihály és Kovács Endre elnök adta át.

BLF-PALOTA JUNIOR ?A? CSAPATA Budapest Bajnok, Országos Bajnok, az NB II. Régió 3. helyezettje lett. Edző: Farkas László
Budapest ?A? Bajnokság gyermek korcsoport:
BLF-Palota gyermek ?A? csapata 2. helyezést ért el Edző: Lipták Mihály, másodedző: Peremitzki István.
A BKSZ bajnoki aranyérmét, a XV. kerületi Önkormányzat oklevelét, a XV. kerület által felajánlott serleget, a BLF-Palota emléklapját és a BLF-Palota a döntőről készült ajándék DVD-jét Hajdu László, Cziffra Mihály és Kovács Endre elnök adta át.
A díjátadást megelőzően bejátszásokkal idézték fel közösen a jelenlévők az országos bajnoksághoz vezető utat.
A csapat tagjai: Szécsényi Tamás, Hanga Ádám, Szilágyi Gergely, Köles Bertalan, Losonczy Dániel, Medve Máté, Simon Barnabás, Nagy Ádám, Supola Zoltán, Bohanek Balázs, Medve Milán, Bartos Endre, Hajmásy Péter

A díjkiosztót követően a ballagókat és édesanyjukat köszöntötték a jelenlévők, így:Bohanek Balázst és Bohanekné Gyányi Krisztinát, Szilágyi Gergőt és Szilágyiné Szubi Gabriellát, Köles Bertalant és Köles Róbertnét, Bartos Endrét és Bartosné Dudás Zsuzsannát, Losonczy Dánielt és Losonczyné Kornyitás Erikát, Medve Milánt és Medvéné Raskovits Ilonát.

Az ünnepség végén Cziffra Mihály szólt az egybegyűltekhez illetve gratulációjaként egy-egy névre szóló kosarazó embert ábrázoló szobrot adott át Kovács István, igazgatónak és Hajdu László polgármesternek. A 2004-2005-ös szezont a polgármester zárta be ünnepélyesen és köszöntötte a csapatokat, s külön az aranycsapatot.

Hajrá BLF!!! Hajrá BLF!!! Hajár BLF!!!