Menu

Elismerések
(képes beszámoló a cikk végén)

2010.03.13.

A héten több minisztériumba is meghívást kaptak a kerületi sajtó munkatársai, ami nem véletlen. Munkájuk elismeréseként több kerületben élő, vagy dolgozó munkatárs kapott jutalmat, kitüntetést.

Kedden az Egészségügyi Minisztériumba szólt a meghívás, ahol dr. Székely Tamás egészségügyi miniszter nemzeti ünnepünk alkalmából Dr. Vasadi Péter a Budapest XV. kerületi Hősök utcai háziorvosi rendelő felnőtt háziorvos, szakfelügyelő főorvosa részére a főváros lakossága egészségének megőrzése érdekében végzett elhivatott, kiemelkedő orvosi, vezetői munkája elismeréseként a „Pro Sanitate” kitüntetést adományozta.
Szintén az egészségügyi miniszter nemzeti ünnepünk alkalmából Dr. Kramer Imre a Budapest XV. kerületi Hősök utcai háziorvosi rendelő felnőtt háziorvos, szakfelügyelő főorvos úr részére kiemelkedő szakmai tevékenysége és több évtizeden át végzett példaértékű tevékenységéért, életmű elismeréseként „Az Egészségügyi Miniszter Díszoklevele” kitüntetést adományozta, míg Dr. Küttel Péter, a Budapesti Károlyi Sándor Kórház és Rendelőintézet volt főigazgatója az egészségügyi ellátás területén végzett négy évtizedes gyógyítói és vezetői tevekénysége elismeréseként a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést vehette át az Egészségügyi Minisztériumban tartott ünnepségen.
Két nappal később az Önkormányzati Minisztériumban is ünnepség volt, ahol Varga Zoltán miniszter nemzeti ünnepünk alkalmából közel negyven éves pénzügyi és belső ellenőrzési területen végzett eredményes és kiemelkedő munkájáért, magas színvonalú vezetői tevékenysége elismeréseként Csernáné Nádasdi Judit irodavezető részére „A Köz Szolgálatáért Érdemjel” kitüntetés ezüst fokozatát adományozta, valamint több mint négy évtizedes az építésügy területén eltöltött sikeres életútja, valamint a XV. kerület fejlesztése érdekében végzett kiemelkedő szakmai, vezetői munkája elismeréseként Millián György osztályvezető „A Köz Szolgálatáért Érdemjel” kitüntetés ezüst fokozatát vehette át.
A Szociális és Munkaügyi Minisztériumban tegnap került sor az elismerések átadásra, melyet dr. Herczog László miniszter adott át a jutalmazottaknak. Nemzeti ünnepünk alkalmából több évtizedes a foglalkoztatáspolitika, a munkaügy és a közigazgatás területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Nábrádi Pálné a kerületi Önkormányzata Humánpolitikai Iroda vezetője a Munkaügyért-díjat vehette át, míg a több mint három évtizedes, a szociális ellátás területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége, szolgálata elismeréseként Osgyány Éva az Egyesített Szociális Intézmény igazgatója a „Pro Caritate-díj” kitüntetésben részesült.
Mindannyiuknak gratulálunk!

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó anyagok:

Képes beszámoló