Menu

Egy iparkamarai tag tapasztalatai az APEH-konzultáción

2006.02.08.

A BKIK szervezésében az APEH munkatársai adóbevallási tanácsadással segítik a vállalkozókat – olvashattuk a XV. kerületi kamara felhívásában.

Egy ingatlanom eladásából származó jövedelmem, illetve annak lakás célú felhasználási szabályainak pontos értelmezése miatt felkerestem a zuglói BKIK irodát.
Az irodavezető kedvessége, segítőkészsége már az elején jó alapot, hangulatot adott a tanácsadás kéréséhez. Ez folytatódott a tanácsadás során is, mert az APEH képviselője a kérdésemre részletes elszámolási javaslatot adott, sőt a biztonság kedvéért felhívta az ingatlanügyekben speciális ismeretekkel rendelkező kollegáját az álláspontjának megerősítése érdekében.
Az esetem ritkán előforduló körülményei miatt további lehetőségeket is javasolt, amelyek során az én számomra legkedvezőbb megoldás keresése volt a leginkább figyelemre méltó élményem.

Kiváló kezdeményezés, nagyszerű lehetőség és megnyugtatóbb adóztatást biztosító a BKIK és az APEH által szervezett adóbevallási tanácsadás, ezért javaslom minden erre igényt tartó vállalkozó társamnak.