Menu

Egészségnap után, egészségnap előtt

2006.02.26.

Két hét különbséggel két helyszínen is részt vehetnek az érdeklődők, a kerületben és kerületen kívül élők az egészséggel, az egészséges életmóddal kapcsolatos rendezvényeken.
Az elmúlt héten a Pestújhelyi Közösségi Házban volt egész napos rendezvény az egészség megőrzése, javítása, megismerése érdekében, míg március 4-én az Újpalotai Közösségi Házban kerül minderre sor.

A PeKH-ben megtartott programon a lelkes számú közönség minden tagja jól érezte magát, s talán nem véletlenül. A résztvevők hallhattak előadást többek között az egészséges és hatékony fogyásról Forgács Zsuzsa biológus tolmácsolásában, a talp- és reflexmasszázsról Rozmisné Árpádföldi Zsuzsanna előadásában. Kaposi György addiktológus a természetgyógyászatban használatos modern technikáról, az íriszdiagnosztikáról beszélt, míg Szabóné Éva ezoterikus tanácsadó a Feng Shui rejtelmeibe vezette be előadásával az érdeklődőket. Mindemellett volt Garami Hajnalka előadásában szakrális táncbemutató, illetve Solymos Tamás festő, esztéta arról beszélt, hogy milyen lehetőségek vannak a művészetben az egészség megőrzése érdekében. Rajtuk kívül előadást tartott Koródy Judit asztrológus, Varjú Éva prana nadi mester, Juhász Márta bioenergetikus, Musza Zoltán mágus, Árvai Attila író, Uza Gitta és Horváth Bernadett parapszichológus, Haas Ica sámán.
Az egész napos rendezvény ideje alatt pedig különböző egészségügyi és természetgyógyászati szolgáltatásokat is igénybe vehettek a téma iránt érdeklődők, így például volt testzsírmérés, mágnesterápia, test- és talpmasszázs, aurafotózás, számítógépes állapotfelmérés, természetgyógyászati kellékek, ajándéktárgyak vására.

Akik lemaradtak minderről a programról, azok március 4-én a Zsókavár utca 15-be, az Újpalotai Közösségi Házba ellátogatva hasonló programokon vehetnek részt.

Programok:
9.30 Bevezetés, a nap eseményeinek ismertetése, előadók bemutatása
9.40 Napjaink asztrológiája (Koródy Judit asztrológus)
10.20 A Prana Nadi gyógyító ereje (Varjú Éva prana nadi mester)
10.50 Modern technika a természetgyógyászatban (Kaposi György addiktológus)
11.30 A betegségek lelki okai (Pogány Nóra ezoterikus tanácsadó)
12.10 Szakrális táncbemutató (Garami Hajnalka)
12.30 A csodák világa (Musza Zoltán mágus)
13.10 A művészet lehetőségei az egészség megőrzésében (Solymos Tamás festő, esztéta)
13.30 Halál közeli élmények (Árvai Attila író)
14.10 Uza G. Metódus (nincs lehetetlen) (Uza Gitta, a „Tét a Lét” Alapítvány vezetője)
14.50 Ismerkedés a Feng Shuival (Szabóné Éva, ezoterikus)
15.30 A tervezhető egészség (Somogyi Zoltán szaktanácsadó)
16.00 ÉLETKA Jóga – A harmónia megteremtése a légzés és az éltető mozdulat által (Szilágyi Ilona Klára jógaoktató)
16.40 Az emberi test a számmisztika tükrében (Horváth Bernadett parapszichológus)
17.20 Nemeskő-gyógyászat (Barna Csaba)

A rendezvény ideje alatt a természetgyógyászat és az egészségmegőrzés érdekében különböző egyéb programok várják az érdeklődőket, s emellett lesz könyv-, természetgyógyászati kellékek, ajándéktárgyak vására illetve a közösségi ház Zsókavár Galáriájában megtekinthető Solymos Tamás festő kiállítása is.