Menu

Divatbemutató másodkézből

2004.05.20.

A XV. kerületi Vöröskereszt turkálóinak kollekciójából láthatott divatbemutatót a közönség a PeKH nagytermében.
Pintér Zsuzsanna, a közösségi ház vezetője, ezen az esten műsorvezetőként volt látható. A műsor elején a házban működő hastánc klub táncosai adtak elő ízelítőt tudásukból, illetve szólót táncolt Hámori Eszter és a hastáncosok koreográfusa Stark Melinda.

A bemelegítő táncos produkciót követően, majd a divatbemutató folyamán még többször felléptek a Puskalábú Fruskák, swinget, mambót, mazsorettet, afrikai táncot adtak elő Bitay Andrea betanításában.
Közben a divatbemutató folyamán megismerkedhetett a közönség a bármikor viselhető ruhákkal, a lányoknak való fiús illetve a délutáni, hétköznapi viselettel, az alkalmi ruhákkal, nyári ruhákkal. Sőt kifejezetten buliba készülők számára is láthatott a közönség ruhabemutatót. Mindehhez sok-sok jó zene szólt: Tom Jones, Bing Crosby, Louis Armstrong és még sok más.
– Köszönet Bitay Andreának a koreográfia betanításáért. Így utólag elárulom, amit senki nem hitte volna el, hogy néhány óra alatt sajátították el a lányok a bemutató mozgásait, mivel az iskolák dolgozatot írattak a gyerekekkel, így próbálni nem tudtak jönni- mondta Pintér Zsuzsa, majd meghívta a közönséget a „Kispárizs” butikba, ahol mindenki kedvére válogathatott és turkálhatott a holmik között. A pénzadomány és a bevétel a Magyar Vöröskereszt számára van elkülönítve.