Menu

Budapestért-díj az ügyvezetőnek
(képes beszámoló a cikk végén)

2006.11.28.

Tamás Béla, a Répszolg Kht. ügyvezető igazgatója a Főváros Napján a több évtizedes szakmai és vezetői munkájának elismeréseként Budapestért-díjat vehetett át a Fővárosi Önkormányzat épületében Demszky Gábor főpolgármestertől.

Ezen a napon mindazok, akik sokat tesznek a főváros fejlesztéséért, értékeinek védelméért, tisztaságának megőrzéséért, elismerésben részesülnek.
Tamás Béla 33 éve dolgozik a Répszolgnál, ahol csapatának együttes munkájával sikerült szép eredményt elérnie. Épp ezért az elismerést is úgy fogta fel, mintha a kht. minden munkatársa kapta volna.
-A Répszolg Kht. és a cég elődei a mindenkori pénzügyi és egyéb lehetőségek függvényében tartották szinten a kerületet, s véleményem szerint nincs szégyenkeznivalója a lakóknak. Bár elégedettek sem lehetünk, hiszen a körülmények függvényében még van bőven javítani valónk. Szeretném a továbbiakban is magas szinten a munkámat végezni. Elsődleges célom, hogy a továbbiakban is a kerület érdekeit szem előtt tartva dolgozzunk, s így a lakosság is elégedett legyen.
Idén Budapestért-díjat kapott többek között Bodó Sándor etnográfus, muzeológus, múzeumigazgató, Cseh László úszó, Erick van Egeraat építész, dr. Fodor Péter könyvtárigazgató, Gerő András történész, Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy, Reppman Károly tűzoltó hadnagy, Dr. Zacher Gábor orvos, Tosics Iván szociológus.

Képes beszámoló