Menu

BKIK meghívó az INDUSTRIA-ra

2005.04.07.

Tisztelettel meghívjuk Önt, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara I. Ipar, Ipari Kutatás, Tervezés, Szolgáltatás Osztály önkéntes kamarai tagvállalkozásának képviselőjét az INDUSTRIA Nemzetközi Ipari Szakkiállításon felállításra kerülő standunkra. A kiállítás 2005. május 24-27. között kerül megrendezésre, helyszíne a HUNGEXPO Rt Budapesti Vásárközpontja (Budapest, X. ker. Albertirsai út 10.).

Ingyenes lehetőséget biztosítunk osztályunkhoz tartozó, rendezett tagdíjú tagjaink számára:

-a BKIK standján -A/4-es terjedelmű, cégenként max. 100 db – vállalkozásaikat, termékeiket bemutató szóróanyagaik elhelyezésre /kontakt személy nevével ellátva/;

-cégenként 2-2 db, egyszeri belépésre jogosító – az Ipari Osztály által finanszírozott – INDUSTRIA Meghívó igénylésére /mivel a meghívók korlátozott számban állnak rendelkezésünkre, a beérkező igényeket az önkéntes tagság és a tagdíjbefizetés ellenőrzését követően, a beérkezés sorrendjében teljesítjük, postai úton küldjük meg/.

További információ ás jelentkezés a 488-2151-es, a 488-2154-es telefon és a 488-2172-es faxszámokon, valamint a e-mail címen.