Menu

BB fiók Újpalotán
(képes beszámoló a cikk végén)

2008.04.08.

Április 7-én ünnepélyes keretek között avatta fel Gyurcsánszky János alpolgármester és Szentpétery Viktor, a Budapest Bank (GE Money Bank) fiókhálózati értékesítési vezetője a pénzintézet új, Nyírpalota út 2. szám alatt található fiókját.

A megjelenteket- köztük dr. Nagy Antal jegyzőt, Mollnár Andort, a polgármesteri hivatal Pénzügyi Osztályának vezetőjét, Lowescher Vilmost, a BKIK XV. Kerületi Tagcsoportjának elnökét- Ferenczi Péter, a Budapest Bank Bosnyák téri fiókjának vezetője köszöntötte, aki örömének adott hangot, hogy a még jobb kiszolgálás érdekében új egységgel bővült a bankhálózat.
Gyurcsánszky János alpolgármester a kerületi önkormányzat nevében gratulált. Többek között köszöntő szavaiban arról beszélt, hogy külön öröm, hogy a város közepén nyílik meg ez a fiók, másrészt, hogy bár több pénzintézet is megtalálható a kerületben, ám a paletta ezzel a szolgáltatásbővüléssel színesedik. Külön kiemelte, hogy a vállalkozóknak, befektetőknek is mindez nagyon fontos.
-Célunk, hogy a kerület fejlesztésével a város kapuját építjük meg. Vannak fejlesztési területeink, és a vállalkozók is alig várják, hogy az M0-ás elkészüljön, hiszen így még több lehetőség nyílik a számukra- mondta sok sikert kívánva.
Az alpolgármester szavait követően Szentpétery Viktor, a Budapest Bank fiókhálózati értékesítési vezetője elmondta, hogy a Nyírpalota úti bankfiók a Budapest Bank 102. kirendeltsége.
-Örömünkre szolgál, hogy a főváros egy újabb kerületében lehetünk jelen és reméljük, hogy az új fiók egyszerűbbé teszi a mindennapi pénzügyek intézését. Értékesítési stratégiánk kialakításakor arra törekedtünk, hogy ügyfeleinket több csatornán keresztül, több módon is kiszolgálhassuk. Mivel ügyfeleink pénzügyeik intézése során igénylik a személyes kapcsolattartást, a bankfiókokban végzett munka is kiemelt jelentőségű számunkra. Köszönet a csapatnak, hogy felépítették nekünk ezt a fiókot és nagyon sok sikert kívánok a munkájukhoz, hogy az ügyfelek is elégedettek legyenek.
A köszöntő gondolatokat követően Gyurcsánszky János és Szentpétery Viktor közösen avatták fel a bankfiókot, majd a nyitás alkalmából a Budapest Bank társadalmi szerepvállalása jegyében Göncöl Tamás kirendeltség-vezető összesen 300-300 ezer forint értékű szakképzési támogatást adott át a XV. kerületben működő Bethlen Gábor Közlekedési és Közgazdasági Szakközépiskola igazgatójának, Fisherné Szilasi Gabriellának, valamint a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola elnök-igazgatójának, Molnár Istvánnak.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó linkek

Képes beszámoló