Menu

Barbit követően Tímea is folytatja a sikereket

2006.05.17.

Az elmúlt hetekben a Kontyfa SI asztaliteniszezői számos viadalon megmérettették magukat és ismét sikereket értek el.

Áprilisban a magyar delegáció tagjaként Barassó Barbara részt vett az Osztrák Utánpótlás Nemzetközi Bajnokságon Linzben járt, ahol az ifjúsági leány csapat tagjaként (Barassó Barbara, Szvitacs Alexa, Varga Tímea, Végh Zsuzsanna) arany érmet nyert, valamint az ifjúsági leány páros versenyen bronzérmes lett Szvitacs Alexa oldalán. Ezt követően a Körcsarnokban az igazolt versenyzők Országos Diákolimpiáján a Kontyfa SI lett a második legeredményesebb egyesület és a Kontyfa Iskola lett a legeredményesebb iskola az országban. Utóbbiért a Magyar Asztalitenisz Szövetség delegációja még az idei tanév folyamán személyesen adja át ajándékait az iskolának.
-Szintén a Körcsarnokban volt a Magyar Bajnokság ifjúsági- és serdülő versenyszáma, ahol Barassó Barbara három érmet szerzett. A sikereknek azonban itt még nincs vége, hiszen az újoncok bajnoksága az elmúlt hétvégén volt a Statisztika Sportcsarnokban, ahol Hermann Tímea magyar bajnok lett- mesélte Göröcs Péter, mindkét lány edzője.

Hermann Tímea eredményei:

Selejtező:
Hermann-Fazekas (Statisztika) 3:0
Hermann-Számely(Statisztika) 3:0
Hermann-Uzonyi (Postás) 3:0

Főtábla nyolc közé jutás: Hermann: bye
Négy közé jutás:
Hermann-Moldvai (Statisztikat) 3:0

Elődöntő:
Hermann- Fuderer (Mohácsi TE) 3:0

Döntő:
Hermann- Fülöp (Miskolc tanoda) 3:2

Tímea eredményének köszönhetően kiajánlásra került az augusztus 25-27. között Strasbourgban megrendezendő EURO-CAMP viadalra.

Kapcsolódó cikkek: