Menu

Add a Kezed! – „Nincs érték az autóban!”

2017.04.28.

A gépjármű-feltörések megelőzése érdekében a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács „Nincs érték az autóban!” című szóróanyagának kampányjellegű terjesztése a XV. kerületi Önkormányzat „Add a Kezed!” Bűnmegelőzési programján belül.

A szóróanyagot a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács biztosítja, mely tartalmaz:

  • egy szórólapot, mely arra figyelmeztet,
    • mire kell figyelni a gépjármű elhagyásakor, illetve
    • hogy mire kell figyelni parkoláskor.
  • valamint a szórólaphoz rögzítetten egy sztatikusan tapadó, nyomtatott fóliát (ami belülről a gépjárművek szélvédőjére feltehető)

A program legfőbb célja:

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács „Nincs érték az autóban” című szóróanyaga kampányjelleggel a lakosság részére szétosztásra kerüljön a gépjármű-feltörések megelőzése érdekében.

A szóróanyag terjesztésére az önkormányzat által szervezett rendezvények keretében kerül sor, első alkalommal 2017. május 1-jén a Szántóföld u. 3. szám alatti Sporttelepen megrendezendő majálison, ahol 14 órától a standon sajtótájékoztatót tartunk.

A program a Palotai Polgárőrség, a XV. kerületi Rendőrkapitányság és a Polgármesteri Hivatal Rendészeti Osztályának személyes közreműködésével fog megvalósulni, ahol a Belügyminisztériumtól átvett szóróanyag mellett a felállított „Információs standokon” széles körű tájékoztatást fogunk nyújtani a helyszínen megjelenő érdeklődők számára.

Kérem, keressék az „Add a kezed” feliratú standjainkat!!!

A pályázat keretében tervezett további programjainkról az önkormányzat addakezed.bpxv.hu honlapján tájékozódhatnak.