Menu

A százéves iskola várja tanítványait

2006.10.05.

A Pestújhelyi Nevelési-Oktatási Központ Általános Iskolája most szeptemberben a századik tanévét kezdte meg. Ebből az alkalomból osztálytalálkozókat szerveznek az egykori tanítványaiknak.

Így keresik mindazokat, akik az elmúlt sok-sok évtized alatt „pestújhelyis diákok” voltak, valamikor is koptatták az iskola padjait. Az osztálytalálkozókon kívül még mind számukra, mind a jelenlegi diákok számára számos, színes programot is kínál az iskola.

Az osztálytalálkozók időpontja:
-az 1966 előtt végzettek számára október 13-án, pénteken 17 órától
-az 1967-86 között végzettek számára október 20-án, pénteken 17 órától
-az 1986 után végzettek számára október 27-én, pénteken 17 órától

Egyéb tervezett programok:
-november 8-11. között Pestújhelyi Ősz rendezvénysorozat, s ezen belül iskolatörténeti kiállítás megnyitása, időkapszula elhelyezése, bál a régi tanítványok, szülők és a pedagógusok részvételével
-december 2-án ünnepélyes gálaest

Ahhoz azonban, hogy minél többen felidézhessék a régi emlékeket, a hajdani diákok jelentkezését várja az iskola a 417-3263-as telefonszámon illetve a pestujhelyinok@freemail.hu e-mail címen. Emellett várja az intézmény, hogy az egykori tanítványok juttassák el a tulajdonukban lévő anyagokat, relikviákat, hogy ezzel is gazdagítsák az iskolatörténeti kiállítást.