Menu

A kerületi március 15-i ünnepségek a rossz időjárás ellenére is megtartásra kerülnek

2013.03.14.

Megtartásra kerülnek a kerületi március 15-i ünnepségek mind a három helyszínen a rossz időjárás ellenére is.

A  pestújhelyi március 15-i program tekintettel a rossz és hideg időjárásra, valamint  az ünnepi műsorban részt vevő általános iskolásokra a Pestújhelyi tér helyett a Pestújhelyi Közösségi Házban (1158 Budapest, Szűcs István utca 45.) fedett helyen, annak  színháztermében kerül megtartásra 9.00 órai kezdettel. Az ünnepi megemlékezés után a részt vevők a koszorúikat és a megemlékezés virágait az Ereklyés Országzászlónál a Pestújhelyi téren tudják elhelyezni.

A rákospalotai Kossuth-szobornál 10.30 órakor kezdődő ünnepi műsor rossz idő esetén Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskola aulájában kerül megrendezésre. Az ünnepség után a Kossuth-szobornál közös koszorúzással emlékezünk meg  kedvezőtlen időjárás esetén is a forradalomról és szabadságharcról.

Az újpalotai ünnepség rossz idő esetén nem a Boldog Salkaházi Sára templom udvarán, hanem annak közösségi termében kerül megtartásra.

A kedvezőtlen időjárás ellenére mindenkit szeretettel és tisztelettel várunk az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeinek felidézésére, valamint a modern parlamentáris Magyarország születése napjának közös megünneplésére.


Letölthető anyagok: