Menu

A békés karácsonyi ünnepekért

2013.11.29.

Az előttünk álló hetek már minden családban az ünnepi készülődésről, valamint a nagy, közös családi karácsonyi nagybevásárlásokról szólnak, melyek alighanem mindenkinél az év talán legmeghittebb részét jelentik. Ugyanakkor fel kell hívnunk a figyelmüket arra, hogy a bűncselekmények elkövetői sajnos ilyenkor sem pihennek, sőt, a megnövekedett vásárlókedv még inkább bűnös cselekvésre ösztönzi azokat, akik éppen a zsúfoltság, tömeg adta lehetőségeket igyekeznek kihasználni.

A fővárosi rendőrség természetesen a korábbi évek gyakorlatának megfelelően idén is megerősített szolgálatot lát majd el az ünnepi időszak alatt, hogy lehetőleg zavartalanul, és teljes nyugalomban pihenhessék ki a mögöttünk hagyott év fáradalmait. Ám, hogy mindez megvalósulhasson, ahhoz Önökre is szükségünk van.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel vigyázzanak értékeikre, a nagy forgatagban még a szokásosnál is legyenek körültekintőbbek, és fogadják meg a BRFK Bűnmegelőzési Osztály december havi hírlevelében csokorba szedett megelőzési tanácsait!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ezúton kíván kedves olvasóinak békés, meghitt karácsonyt, és egészségben, sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

Hírlevelünkhöz pedig kellemes olvasást és hasznos időtöltést kívánunk Önöknek!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya