Menu

8 érem az EGKF Európa Bajnokságon -2 Európa Bajnok a Dynamic KSE versenyzői közt

2010.05.20.

A Dynamic KSE 8 versenyzője (Győriványi Renáta, Derzsi Tamás, Derzsi András, Varga Dániel, Virga Péter, Dorogi László, Peller Ádám, Miklós Dániel) képviselte Magyarországot a 7th EGKF Kadet, Junior és U21 Európa Bajnokságon Grazban május 14. és 16. között.

Az első napon, pénteken folyt a nevezés és a mérlegelés, majd 15.-én szombaton kerültek megrendezésre a kadet és junior versenyszámok, ahol:
VIRGA PÉTER kadet -57 kg-os kumitéban EURÓPA BAJNOK és
DOROGI LÁSZLÓ kadet -63 kg-os kumitéban EURÓPA BAJNOK, míg
GYŐRIVÁNYI RENÁTA kadet katában III. és kumitében szintén III. helyen végzett.
Nem elhanyagolandó, hogy bár dobogóra nem állhattak, de Derzsi Tamás kadet -52 kg-os kumitéban negyedik, míg Varga Dániel hatodik helyen végzett.
A csapat versenyszámokban szintén remekül álltak helyt versenyzőink és
JUNIOR CSAPAT KATÁBAN (Derzsi T.-Varga D.-Derzsi A.) III. helyen és
JUNIOR CSAPAT KUMITÉBAN (Dorogi L.-Derzsi T.-Virga P.-Derzsi A.) ugyancsak a III. helyen állhattak a dobogóra.
A harmadik napon 16.-án következtek a 21 év alattiak versenyszámai, ahol
PELLER ÁDÁM U21 +78 kg-os kumitéban III. és
MIKLÓS DÁNIEL U21 -78 kg-os kumitéban III. helyezést ért el.
Ugyancsak nem állhattak a dobogón, de a negyedik helyen végzett a 21 év alatti csapat kumite Peller Ádám, Dorogi László és Miklós Dániel részvételével.

A magyar küldöttség edzője sensei FISCHER MIHÁLY (Dynamic KSE vezetőedző) úgy vélekedett, hogy a rendkívül erős nemzetközi mezőnyben, ahol 12 ország (Ausztria, Románia, Spanyolo., Olaszo., Németo., Oroszo., Letto., Ukrajna, Cseho., Szlovákia, Belorusszia, Magyaro.,) válogatott versenyzői vettek részt, remekül szerepelt a csapat, meg lett az eredménye a rengeteg edzésnek és jól felkészültnek érzi versenyzőit a szeptemberben Portugáliában megrendezésre kerülő Világbajnokságra, ahol majd ugyancsak ezek a karatékák mérik össze tudásukat a világ más versenyzőivel.