Menu

„Add a kezed” – bűnmegelőzési programsorozat

2017.06.16.

A Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat az „Add a kezed” bűnmegelőzési programsorozat keretében kitelepüléseket szervez a kerület legfontosabb rendezvényein, így a hétvégén, június 17-én megrendezésre kerülő „Szomszédünnep” elnevezésű rendezvényen is az Újpalotai Páskomliget u. 35-45. számú társasház mögötti parkban, és június 18-án vasárnap a Pólus Centerben és az Ázsia Centerben 12:00 órától 16:00 óráig várják az érdeklődőket a felkészült szakemberek a Rendőrség, az Önkormányzati Rendészet és a Polgárőrség részéről.

Szombaton a Szomszédünnep rendezvényen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács „Nincs érték az autóban” című szóróanyaga kerül szétosztásra, amelynek célja a gépjármű-feltörések megelőzése.
A színes, a szélvédőre könnyen felragasztható matricák 12:00 óra és 16:00 óra között kerülnek kiosztásra a Rendőrség, Polgárőrség és az Önkormányzati Rendészet képviselőinek részvételével.

Vasárnap a Pólus Centerben és az Ázsia Centerben a „Párbeszéd a polgárokkal” szlogen jegyében egy egyszerű bűnmegelőzési totó kitöltésének keretében praktikus, gyakorlati tanácsokat adnak számos témakörben, hogyan kerülhetjük el, hogy bűncselekmény áldozatává váljunk, illetve kik nyújtanak segítséget, ha mégis megtörténik a baj!
A totót kitöltők részére szóró ajándékok kerülnek kiosztásra, a pályázat lógójával ellátott hűtőmágnes, toll és karkötő közül lehet választani.

Kérem, keressék a fenti rendezvényeken az „Add a kezed” feliratú standunkat!