Menu

104
(képes beszámoló a cikk végén)

2010.04.01.

Három szépkorú hölgyet is köszöntött az elmúlt időszakban a kerület vezetése, s velük együtt elmentek az ünnepeltekhez a sajtó képviselői.
Vendég Ferencné Mária néni pedig a hölgyek közül is életkorát tekintve az élen jár. Nemrégiben ünnepelte ugyanis 104. születésnapját.

A mosoly épp úgy ott volt az arcán, mint az elmúlt években, amikor köszöntésére érkezett Hajdu László polgármester, Király Csaba alpolgármester, Mihályi Zoltán, a Szociálpolitikai és Egészségügyi Bizottság elnöke, és Kovácsné Márkus Éva, a Szociális és Egészségügyi Osztály vezetője.
Ha lehet azt mondani, a kor nem fogott Mária nénin, sőt, ugyanolyan fiatalos, mint tavaly. Pedig akkor épp egy szívműtéten esett át, és lábadozott a pacemaker beültetést követően. Most pedig arról mesélt, hogy bár egész évben itt a MÁV telepen laknak, nyáron még a Balatonhoz is elmentek lányával, Klárival egy hétre üdülni.
Születésnapján Mária néni a sok-sok ajándék mellett szívesen vette át az önkormányzat ajándékait is, így többek között az elismerő oklevelet, a virágcsokrot,a tortát.
A kerület jelenlegi legidősebb lakóját természetesen 105. születésnapján is felkeressük, és reméljük, hogy ugyanilyen jókedvben, jó egészségben köszönthetjük.

Kapcsolódó cikkek



Képes beszámoló