Menu

Visszaállnak a megszokott rendelési idők a Rákos úti szakrendelőben

2020.06.19.

Hétfőtől fokozatosan visszatérnek a régi kerékvágásba a szakrendelések.

Ahogy a járványhelyzet kezdete óta minden héten az XV TV kamerái előtt beszélt a legfontosabb tudnivalókról dr. Buzna Andrea, a Dr. Vass László Egészségügyi Intézmény főigazgatója.  Főigazgató asszony – mindenkinek kedvező hírekkel – búcsúzik a heti tájékoztatóktól a veszélyhelyzet megszűnésével.

https://www.facebook.com/nemethangelabp15/videos/291179545401423/

 

A járványhelyzet enyhülésével és a veszélyhelyzet megszüntetésével június 22-től (hétfőtől) minden kerületi szakrendelésünk visszaáll a korábbi rendelési idő szerinti működési rendre. Továbbra is szükséges az előjegyzés a szakrendelésekre – ezt ezentúl a recepciós kollégák intézik, tehermentesítve így a szakrendelésen dolgozó szakorvosokat és asszisztenseiket. A recepción plusz egy kolléga segíti az időpontegyeztetést, ezzel együtt az elmúlt közel három hónap alatt elmaradt vizsgálatok következtében várható többletforgalom miatt mindenkitől türlemet és megértést kérünk, igyekezni fogunk, hogy a lehet legrövidebb időn belül minden páciens eljusson a szükséges vizsgálatra. A szabadságolásokat is úgy ütemezik nyáron, hogy a lehető legtöbb vizsgálatra legyen mód ezekben a hónapokban is. A belépéskor továbbra is szükséges a kérdőív kitöltése, valamint az érkező betegeket továbbra is kérjük, viseljenek maszkot az épületben.

Örömhír, hogy megérkezett a CT-berendezés, amelyet már szerelnek a szakemberek. A tervek szerint július 15-én próbaüzemmel indulunk: egyelőre óránként 1-2 beteg CT-vizsgálatát végzik el, a vizsgálatra szakorvosi beutalóval és előzetes időpontegyeztetés után várják a betegeket.

Dr. Buzna Andrea köszönetet mondott a kerületi lakosoknak az elmúlt hónapok kitartó és megtisztelő figyelméért, és a kerületben élők járványhelyzetben tanúsított fegyelmezett hozzáállásáért.

 

(D.I.)