Menu

Újra kinyitnak a Csokonai telephelyei és a Pajtás Étterem

2021.05.11.

Az intézmények látogatása védettségi igazolványhoz van kötve.

 

 

KÖZLEMÉNY

A CSOKONAI KULTURÁLIS KÖZPONT TELEPHELYEINEK ÉS A PAJTÁS ÉTTEREM LÁTOGATÁSÁRÓL ÉS HASZNÁLATÁRÓL

 

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet által a kulturális intézmények és az éttermek látogatására és használatára vonatkozó szabályok, valamint a jelen közleményben meghatározott korlátozások betartása mellett engedélyezem az alábbi helyszínek látogatását, illetve használatát.

  1. Csokonai Kulturális Központ (1153 Budapest, Eötvös utca 64-66.)

A Csokonai Kulturális Központ telephelyeinek látogatására vonatkozó általános szabályok:

  • A Csokonai Kulturális Központ székhelye és telephelyei 2021. május 31-én nyitnak az akkor hatályos jogszabályok figyelembevétele mellett.
  • A Csokonai Kulturális Központ az érvényben lévő rendelkezések értelmében csak bizonyos programokra nyitja meg kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek, és a felügyeletük alatt lévő 18. életévét be nem töltött személyek számára.
  • A „mozgásos programok” (női torna, jóga, zumba) esetében a résztvevők tekintetében négyzetméter arányos létszámkorlát lép életbe (1,5m2/fő).
  • Továbbra is folytatódnak az online eseményeket, amelyeket a Csokonai Kulturális Központ honlapján, Facebook-oldalán és YouTube csatornáján érhetnek el az érdeklődők.

Nyitvatartás:

A CSKK házirendjében meghatározottak szerint.


2. Pajtás étterem (1157 Budapest, Zsókavár utca 24-26.)

Az étterem használatára vonatkozó általános szabályok:

  • Az étteremben a helyben fogyasztás 2021. május 12-étől engedélyezett kizárólag a koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek, és a felügyeletük alatt lévő 18. életévét be nem töltött személyek részére.
  • Az étterem területén koronavírus elleni védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni.
  • Az elvitelre történő vásárlás a továbbiakban is megengedett.
  • Az étterem közösségi színtérként (rendezvények lebonyolítása céljára) továbbra sem használható.

Nyitvatartás:

  • Hétfő-péntek: 11.00 – 15.00

 

 

Budapest, 2021. május 10.

Cserdiné Németh Angéla
polgármester