Menu

5 éves az Egészségmegőrző Egyesület
(képes beszámoló a cikk végén)

2007.02.04.

Úgy tűnik, ez a hét csupa évfordulókkal telt el. Ugyanis péntek délután az Egészségmegőrző Egyesület ünnepelte fennállásának ötödik évfordulóját. Ebből az alkalomból egy kellemes mulatság keretében ünnepelték magukat.

A programon részt vett a kerületi polgámesteri hivatal részéről Király Csaba alpolgármester, Avarkeszi Béla, civil referens és Marsovszky Györgyné, egészségügyi tanácsnok.
Benedek Istvánné, az egyesület elnöke ismét jóhangulatban fogadta az érkezőket, akik többek között a kerületi tagság mellett szülőfalujából, Kállóról érkeztek polgármesternőjük vezetésével. De idelátogatott Gödöllőről és Albertirsáról is a Nyugdíjas Klub tagsága.
Az élő zene folyamatosan szólt, miközben a jó házi pálinka is ha pici kortyonként is, de fogyott.
Benedek Terike a köszöntéskor először a nemrégiben a névnapját ünneplő Piroskát és Ágit köszöntötte, majd az alpolgármester szólt néhány köszöntő szót. Ő adta át a polgármester gartuláló levelét és az ajándékkosarat, melynek tartalmát egymás között osztottak el az ünnepeltek.
Marsovszky Györgyné pedig Kiss Péter miniszter úr üdvözlő gondolatait olvasta fel, miután a miniszter nem tudott személyesen részt venni ezen az összejövetelen. Marsovszky Kati mint az egyesület partoló tagja is üdvözölte az „ifjú” hölgyeket és urakat a jól ismert dallal:
„Tiszta búza, tiszta árpa, tiszta rozs. Tiszta kislány, aki takaros”.
S természetesen nem maradhatott el a jól megszokott közös dal eléneklése sem, amely alatt a koccintás is megtörtént.
„Szeressük egymást gyerekek, a szív a legszebb kincs!”
További jó egészséget kívánunkl az Egészségmegőrző Egyesület minden tagjának és vezetőjének.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó linkek

Képes beszámoló