Menu

Megőrizte címét a REAC-megnyerte a terembajnokságot

2007.01.27.

Nyolc csapat a döntőben- s a REAC ismét megnyerte a tavalyi évhez hasonlóan a teremlabdarúgó bajnokságot.

Bár a kezdet nem volt olya fényes, hiszen maguk a játékosok is félétek attól, hogy időben leérnek-e Debrecenbe. Mint köztudott, a mai napon reggel egy baleset akadályozta a forgalmat a délelőtti órákban az M3-as autópályán. Ám a csapat a helyszínen volt, s bár első mérkőzésen, ha szorosan is, de 4: 5 arányban alulmaradt a DVSC csapatával szemben, majd a folytatásban a Pécs csapatát ugyanilyen arányban győzte le, míg a Kapásvár ellen 5:2 arányban győzeledelmeskedett. Mivel a DVSC-vel 2:2 arányú döntetlent ért el, a Kaposvárt pedig 2:0 arányban győzte le, így a REAC és a DVSC csapata jutott tovább az A csoportból.
A B csoportból pedig az MTK és a Tatabánya csapata rúgta gólokkal magát az elődöntőbe.
Itt az izgalom fokozódott, hiszen a REAC 2:1 arányban legyőzte az MTK-t, míg a DVSC alul maradt a Tatabányával szemben 2:4 arányban.
A harmadik helyért folyó küzdelemben a DVSC simán verte az MTK-t, míg a döntőben a REAC diadalmasokodott a Tatabánya felett 5:3 arányban.
S mivel szépen potyogtak a gólok a hálóba, így a gólkirályi címet is a REAC játékosa Kovacsics Károly szerezte meg. A legjobb játékos Leandró (DVSC) lett, a legjobb kapus pedig Végh Zoltán (MTK)

Terembajnokság- döntő, Debrecen,2007. január 27.
A-csoport
Pécs-DVSC 2-2
Pécs- Kaposvár 2-1
REAC-DVSC 4-5
Kaposvár-REAC 2-5
DVSC-Kaposvár 2-0
Pécs-REAC 4-5
B- csoport
Tatabánya-Újpest 3-3
Sopron-Tatabánya 2-4
MTK-Újpest 3-1
Sopron-MTK 1-6
Újpest-Sopron 3-1
Tatabánya-MTK 1-2
Elődöntők
REAC-MTK 2-1
DVSC-Tatabánya 2-4
Bronzmeccs
MTK-DVSC 1-5
Döntő
REAC-Tatabánya 5-3