Menu

Futballtorna Bánka emlékére hat csapat résztvételével

2007.01.21.

Február 4-én 14 órakor az egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal labdarúgó, Bánka Kristóf emlékére a Budapest körcsarnokban lesz hat csapat résztvételével az I. Bánka Kristóf Emléktorna.

Február 4-én 14 órakor az egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal labdarúgó, Bánka Kristóf emlékére a Budapest Körcsarnokban lesz hat csapat részt vételével az I. Bánka Kristóf Emléktorna.
A rendezvényen az egy éve elhunyt játékos egykori csapatai vesznek részt, így a REAC, az Újpest FC, az MTK, a Nyíregyháza és a BKV Előre, valamint a Vác, amelyikkel már megállapodott és éppen edzett egy évvel ezelőtt, február 5-én, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt.
A torna kiegészítő programjaként a III. helyezésért, valamint a döntő mérkőzés előtt az Újpest öregfiúk-csapata és a magyar öregfiúk-válogatott vív egymással csatát a pályán bemutató keretében.
-Kristóf emléke immár nemes célt is szolgál. A nevével fémjelzett alapítvány a nehéz anyagi helyzetben lévő fiatal újpesti játékosokat hivatott segíteni, hogy ilyen módon egyengessük pályafutásukat- mondta Bánka Gyula, Kristóf édesapja.

Kapcsolódó cikkek: