Menu

Óvodai beiratkozás: ismerjék meg az intézményeket!

2021.04.07.

Most nem nézhetik meg a szülők az óvodákat, ahová gyerekeiket szeretnék beíratni – ezért segítünk az intézményeket bemutató videókkal.

Újabb év jött el, amikor nem a  megszokott módon zajlik a gyermekek óvodai beíratása. A szülők nem léphetnek be az intézményekbe, így nehéz ebben a helyzetben pontos információkat kapniuk a kerületi óvodákról. A döntést és választást segíti az a háromrészes sorozat, amelyet az XV Média munkatársai készítettek és amelynek darabjai először Cserdiné Németh Angéla polgármester Facebook-oldalán jelentek meg. A három videóban a három kerületi összevont intézmény és tagóvodáik mutatkoznak be.

Hétszínvirág Összevont Óvoda

Rákospalotai Összevont Óvoda

Újpalotai Összevont Óvoda

 Fontos:

  • Az óvodai beiratkozás időpontja a 2021/2022-es nevelési évre: 2021. április 26. – 2021. május 14. (hétfőtől péntekig).
  • A beiratkozás a 2021/22-es nevelési évre elsősorban elektronikusan formában történik, az óvodák honlapján található beiratkozási nyomtatványokat kell kitöltve megküldeni a beiratkozás időpontja alatt az óvodának. Elektronikus formában történő beiratkozás esetén a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok bemutatására az első óvodai nevelési napon is sor kerülhet.
  • Az önkormányzat hagyományos, az óvodákat bemutató „Óvodai hívogató” című kiadványa itt érhető el lapozgatható formában, és itt pedig pdf formátumban.
  • A beiratkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ebből a cikkünkből is elérik.

(Cs.B.)