Menu

Év véga a BKIK-nál

2006.12.20.

Tisztelt Vállalkozó!

Tisztelettel köszöntöm Önt az év végén.

Remélem vállalkozása sikeres évet zárt, megfelelő megélhetést biztosított Önnek és Családjának ez évben is. Tiszta szívből kívánom, hogy – ha nehéz, de mégis eredményes Új év köszöntsön mindnyájunkra.

Remélem, elégedett volt a BKIK kerületi Tagcsoport Elnökségének munkájával. Mi azért dolgoztunk, hogy Ön és vállalkozása megfelelően tájékozott legyen úgy a BKIK mint a kerületben történtekről. Célunk a továbbiakban is az, hogy tájékoztassuk Önt a gazdaságot érintő kérdésekről és az elérhető hitel lehetőségekről, valamint a Kamara által szervezett előadások, oktatások szervezésével kívánunk segítséget nyújtani, könnyíteni az ön munkáját.

Elkészítettük a 2007. évi munkatervünket, amit közzéteszünk az Önkormányzat honlapján.

A programtervezetünket csak és kizárólag közös akarattal és közös munkavállalással tudjuk megvalósítani, természetesen a fokozatosság elvének figyelembevételével.
Nem lennénk tisztességesek, ha nem hívnánk fel az esetlegesen elégedetlen Kamarai tagjaink figyelmét arra, hogy alapszabályunkban rögzítettek szerint csak az év végén van lehetőség felmondani a kamarai tagságot.
Természetesen mi azt szeretnénk, ha nem lenne ilyen tagtársunk, ha mégis, úgy írásban kell döntéséről értesítenie a kamara ügyfélszolgálatát.
Mégis mi azt hisszük, hogy aki az önkéntes kamarai tagságot választja, tudja és akarja a kitűzött céljaink elérését.
A vállalkozásoknak szüksége van és a közeljövőben egyre inkább szüksége lesz egy érdekérvényesítő szervezetre, mint amilyen az ÖNKÉNTES TAGOKKAL MŰKÖDŐ BUDAPESTI KERESKEDELMI ÉS IPAR KAMARA. Kérjük, hogy aktívan, vegyen részt a kerületünkben működő Kamarai Tagcsoport munkájában. Kérjük, hogy az Ön ismeretségi körébe tartozó vállalkozókat hívja tagjaink közé. Minél többen, minél aktívabban jelenünk meg, annál hangsúlyosabb a szavunk! Szeretnénk felújítani a régi mesterek társulását, a már 156 éves Kamara vonatkozásában. Senki ne gondoljon kellemetlen, hosszantartó szócséplésekre, inkább céljaink szerint egy hónapban egy alkalomra, amikor esetleg egy pohár jó bor vagy sör mellet azonos érdeklődési körű társakkal lehet beszélni munkáról, problémáról, de az eredményeinket is be tudjuk mutatni társaságunkban. Esetleg a megoldásokhoz is közelebb jutunk. Itt mindenki elmondhatja, ami a „szívét nyomja” megbeszéljük, egyeztetünk, megoldást keresünk.
Hiszen „EGYEDÜL NEM MEGY” közösen fellépve hangsúlyosabb szavunk. Jobban, eredményesebben tudjuk képviselni közös érdekeinket.

E gondolatok jegyében Békés Boldog Karácsonyt és Eredményes Boldog Új Évet kívánok Önnek Családjának, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XV. kerületi szervezete nevében.