Menu

Ötödször pattogott a labda

2006.11.27.

A kerületi önkormányzat OMIS osztálya és a Szent Korona Általános Iskola vezetősége az elmúlt hét péntekén ötödik alkalommal szervezte meg a „Képviselők és köztisztviselők hagyományos asztalitenisz versenyét”.
(képes beszámoló a cikk végén)

A verseny most is kiélezett volt, hiszen négy csoportban- női és férfi egyéni, valamint női és férfi páros – ütötték a labdát, s néhol az asztalt illetve a földhöz az ütőt az amatőr sportolók. A siker most is leírhatatlan volt, bár a korábbi kétszeres bajnok Csaba Elemér betegsége miatt nem vett részt a versenyen illetve nem volt ott a legelső verseny első helyezettje, Czibik Tamás sem. Ám asztalhoz állt a korábbi favoritok közül Németh Angéla, Avarkeszi Béla, Tóth Imre.
Idén hat hölgy és tizenhárom férfi nevezett be a versenyre. A nők két csoportban, míg a férfiak három csoportban vívtak egymással körmérkőzést, s a győztesek jutottak az elődöntőbe.
Itt azonban már majdnem vérre ment a játék, de a labda mindig úgy pörgött, hogy a szerencse mellett a labdazsonglörködés is helyet kapott.
A nők versenyét végül Reiszné Naszádi Magdolna, a férfiaknál Kállai László kergette a labdát az első helyig, míg a párosok versenyében a nőknél Donga Árpádné-Reiszné Naszádi Magdolna, a férfiaknál Tóth Imre-Avarkeszi Béla kettőse bizonyult a legjobbnak.

Női egyéni:
I. Reiszné Naszádi Magdolna
II. Fodor Klára
III. Donga Árpádné
IV. Szakács Ferencné

Férfi egyéni:
I. Kállai László
II. Avarkeszi Béla
III. Lindner Gusztáv
IV. Mihály Zoltán

Női páros:
I. Donga Árpádné – Reiszné Naszádi Magdolna
II. Fáber Istvánné – Fodor Klára
III. Németh Angéla – Szakács Ferencné

Férfi páros:
I. Tóth Imre – Avarkeszi Béla
II. Dr. Nagy Antal – Kállai László
III. Mihály Zoltán – Bojki Attila
IV. Király Csaba – ifj. Király Csaba

Kapcsolódó cikkek:

Képes beszámoló