Menu

Kitüntetések után köszöntés

2006.10.22.

Pénteken reggel szobájában fogadta Hajdu László polgármester Juhászné Tóth Erzsébetet, aki „Az év postása” kitüntető címet kapta az elmúlt héten.

Ez a legmagasabb szakmai nívódíj, amit egy a postaszakmában dolgozó megkaphat.
Juhászné Erzsike több mint 32 éve dolgozik a szakmában, s ebből több mint 18 évet Újpalotán töltött. Jelenleg a 72-es posta vezetője. Azonban élete továbbra is a kerülethez kötődik, hiszen több mint harminc éve Újpalotán él, s fia a Dózsa György Gimnázium tanulója. Erzsike nemrégibe vehette át ezt a magas szakmai kitüntetést, amely egy kürtből- a posta jelképéből-, egy kitűzőből és egy vándorkürtből áll. Utóbbit egy évig őrizheti meg, majd a következő év díjazottjának kell továbbadnia.
Erzsikét három szintű szavazáson választották „Az év postásává”, először a kollegák szavaztak, majd egy előzsűri válogatta a jelölteket, végül a vezérigazgatóból a helyettesekből, s több felsővezetőből álló grémium tette meg javaslatát. A kitüntetett nem unatkozik, hiszen számos fontos teendője folyamatosan, ám nagy örömmel tett eleget a polgármester hívásának. Hajdu László egy oklevéllel köszöntötte az önkormányzat nevében Juhászné Tóth Erzsébetet kitüntetése alkalmából, s kívánt további sok sikert munkájához.
Az ünnepséget követően egy másik ünnepeltet is köszöntött a polgármester. A 2006. évi Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából az ÖTM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Főigazgatója, a Katasztrófavédelem, a Tűzoltóság, és a Polgári Védelem munkájának segítése és tevékenységéről a közvélemény számára nyújtott pontos, hiteles tájékoztatása elismeréseként, „Katasztrófavédelmi emlékérmet” adományozott Fehér Istvánnak a Városházi Napló főszerkesztőjének. Ebből az alkalomból Hajdu László is gratulált a kitüntetettnek, s átadva egy emlékoklevelet kívánt további sok sikert munkájához.