Menu

A palotai rendőrök kettős sikere
(képes beszámoló a cikk végén)

2006.09.23.

Két héttel ezelőtt többek között a palotai rendőrök közreműködésével nyerte meg a rendőrök csapata az egyik kereskedelmi csatornán rendezett Az ország tesztje című játékot maguk mögé utasítva a taxisokat, a diákokat, a titkárnőket és az orvosokat. A sikert még nem érték be ennyivel a rendőrök, ugyanis az egyéni versenyben egy doktornő mögött a második helyen végzett Horváth Antal, rendőr százados, a BRFK. XV. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője.

A százados a játék előzményeiről beszélve elmondta, hogy több hónappal ezelőtt kezdődött a később rendőrségi csapat tagjainak toborzása. A huszonöt fős csapatban végül hét kerületi rendőr, illetve a nyomozói csapat vezetőjeként nyolcadikként Horváth Antal foglalt helyet.
A csapat tagjai mindvégig tudták, hogy játék az egész, ám komolyan vetélkedtek egészen az utolsó másodpercig.
A győztes csapat tagjainak (Kenyeres Éva rendőr zászlós, Kocsis Gáborné rendőr főtörzszászlós, Lőrincz Attila, Cseresznye István, Sármány Tibor rendőr törzszászlósok, Rákóczi Szilvia és Horváth Antal rendőr századosok és Száva Flórián rendőr főhadnagy) mind a kollegák, mind a rendőrség vezetése is gratulált, így Galambos Ferenc, kerületi rendőrkapitány, Gergényi Péter budapesti rendőrfőkapitány, dr. Bene László, az ORFK vezetője, rendőr altábornagy és Petrétei József igazságügyi és rendészeti miniszter. Dr. Bene László és Petrétei József külön kihangsúlyozta a személyes gratuláció alkalmával, hogy ezen a vetélkedőn helytállásukkal nagyon sokat tettek annak érdekében, hogy a rendőri munka népszerűbb legyen.

Kapcsolódó cikkek:

Képes beszámoló