Menu

Kiállítás a Kozák téren
(képes beszámoló a cikk végén)

2006.09.21.

A Kozák téri Közösségi Házban október 8-ig látható Mohainé B. M. Ágnes festőművész és Luppej Ottó amatőr művész kiállítása, melynek megnyitója az elmúlt hét pénteken volt.

Tóthné Bezerédy Erika, a közösségi ház vezetője a megnyitón elmondta, hogy Túróci Zoltán tanítványa volt Mohainé B. M. Ágnes, aki főleg tájképeket, csendéleteket és állatképeket fest. Ezekből válogatott most a festőművész, s hozta el a kiállításra.
Luppej Ottó festő ugyan csak néhány éve lépett a művészi pályára, ám ez alatt az idő alatt számos tájképet, portrét, utcaképet készített, s mindezt harsány és egyedi színekkel.
A rövid köszöntőt követően a Hubay Jenő Zeneiskola növendékei, Illyés Zsuzsa fuvolatanárnő növendékei adtak elő néhány kedves dallamot illetve Kosztolányi Dezső Színes tintákról álmodom című versét szavalta el Szántó Éva színművésznő.
Hajdu László polgármester a kiállítás-megnyitó köszöntőjében kiemelte, hogy a kiállító művészek közül Luppej Ottót már évtizedek óta ismeri, sőt az önkormányzatnál együtt is dolgoztak. A polgármester megemlítette, hogy számos művész alkot, él a kerületben és több képzőművészeti klub is működik városrészünkben.

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó linkek:

Képes beszámoló