Menu

Új bank a Nyírpalota úton
(képes beszámoló a cikk végén)

2006.09.17.

Hétfőn délután a Nyírpalota úton a posta helyén ünnepélyes keretek között is megnyitotta kapuját a K&H bank új fiókja.
Az eseményen részt vett Orbán Andrea fiókigazgató, Dr. Bába Ágnes vezérigazgató-helyettes, Fodorné Sivák Tünde régióvezető mellett többek között Hajdu László polgármester, Gyurcsánszky János alpolgármester, Lowescher Vilmos a BKIK XV. kerületi Tagcsoport elnöke.

Dr. Bába Ágnes a megnyitón elmondta, hogy egy új fiók lehetőség arra, hogy személyes kapcsolat alakulhasson ki.
-Az elektronikus úton tartott kapcsolat jó, de a személyes kapcsolat, a bankfiók a legjobb. Szükséges, hogy megfelelő termékekkel az Önök rendelkezésére álljunk- személyes tanácsadással. Fiókhálózatunkat bővítjük: idén ez a 11. fiók és egy ígéretes helyszín. Nagy a lakásállomány, sok a vállalkozó. A bankfiókban 350 millió forintos betét állományt és 60 millió forint hitelállományt kezel.
Amint az ünnepi eseményen elhangzott, a fiókban hatan fognak dolgozni, mindegyikük magasan képzett és a környéken él. Az elmúlt hónapok folyamán nagyon sok új ügyfelük lett, s köztük többen vállalkozók. Így mindenki megelégedésére tudják tenni a dolgukat.
Hajdu László polgármester ezután formálisan is átadta a helyet.
-Amikor a posta elkerült innen, gondoltunk arra, hogy valami banki, pénzügyi szolgáltatást kellene itt nyújtani. Egy új cégnek be kell épülnie a vállalkozók közé. Mit is kívánhatok? Kaptunk egy ajándékot, s abban vagyunk érdekeltek, hogy sikeresek legyenek, mert az nekünk is jó. Ez a hely nagy perspektívát jelent.

Kapcsolódó linkek:

Képes beszámoló