Menu

Tizenöt, tizenöt év múlva

2020.11.02.

Lakossági fórum Cserdiné Németh Angéla polgármesterrel.

A Tizenötödik kerület jövője közös ügyünk. Együtt kell kitalálnunk, milyen kerületben szeretnénk élni és milyen lépések szükségesek ehhez. A fejlesztések fő irányait, céljait közösen kell meghatároznunk, ezért mind a célok kijelölése, mind azok elérése csak akkor lehet sikeres, ha abban minél többen vesznek részt.

A Tizenöt2035 folyamat erről szól.

Novemberben több esemény is megrendezésre kerül. Civil, vállalkozói és lakossági fórum egyaránt, melyekről folyamatosan értesülhetnek az önkormányzat honlapján és Facebook-oldalán. Cserdiné Németh Angéla polgármester hivatalos oldala is naprakész információkkal szolgál.

Lakossági fórum

Arról, hogy közösen tervezzük meg a kerület jövőjét. Jöjjön el az első lakossági fórumra november 6-án, pénteken 16 órára a Pólus Centerbe, és mondja el a véleményét, javaslatát a kerületünk jövőjével kapcsolatban.

A nyitottság, az együttműködés és részvétel jegyében most bárki elmondhatja, hogy mit szeret a kerületben, hogy szerinte minek és milyen irányba kellene a leginkább megváltoznia, fejlődnie a Tizenötödikben. Azt, hogy kit és hogyan szolgálhat jobban a kerület. Elkötelezettek vagyunk egy élhető, zöld, versenyképes, szolidáris és szociálisan érzékeny kerület mellett, ahol a lakók, a vállalkozások, a civil és szakmai szervezetek, az egyházi és egyéb közösségek is aktívan beleszólhatnak a városfejlesztés ügyeibe, és részt vehetnek a tervezési folyamatokban.

A fórum Facebook eseményét itt találja.


 

Azok számára akik nem tudnak jelen lenni az eseményeken,  – vagy részvételük mellett kérdőívünk kitöltésével is segítenék a közös munkát, – létrehoztunk egy online űrlapot. A Településfejlesztési egyeztetés és konzultáció kitöltése pár percet vesz igénybe és annak kitöltői nagyban hozzájárulhatnak a közös célok kijelöléséhez, és eléréséhez!

Az online kérdőív ITT tölthető ki.   

Ötletét, véleményét vagy javaslatait már most várjuk a tizenot2035@bpxv.hu e-mail címre, a regi.bpxv.hu/tizenot2035címen pedig a tervezés folyamatáról és a részvétel lehetőségeiről is tájékozódhat.

Javaslataikat mindezek mellett a Polgármesteri Hivatal Bocskai utca 1-3. szám alatti Ügyfélszolgálatán kihelyezett dobozokban is eljuttathatják. Az ügyfélfogadás rendjét itt tekinthetik meg.

(D.I.)