Menu

Kamarai Napok

2006.09.07.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara megalakulásának 156. évfordulója alkalmából idén szeptemberben is megrendezi a „Kamarai Napok”-at.

A „Kamarai Napok” olyan, több héten át tartó nyitott, ingyenes rendezvénysorozat, amelyen a résztvevők megismerhetik szervezetünk sokrétű tevékenységét is, valamint értékes és naprakész információkra tehetnek szert a hazai gazdaságot, valamint a vállalkozásokat érintő szakmai kérdésekről.

Ezt erősíti meg a rendezvénysorozat fővédnökének, dr. Kóka János gazdasági és közlekedési miniszternek véleménye is, aki szerint a három hét programjában szereplő tartalmas, sokszínű és aktuális kérdések valóban hasznosak lehetnek az érintettek számára.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara négy tagozata (ipar, kereskedelem, szolgáltatás, kézműipar) és osztályai, a gazdaság széles területét lefedő előadásokat és kerekasztal-beszélgetéseket szerveznek.

A BKIK EU-információs Irodája nyílt napot tart, ahol többek között az Európai Uniós termékfelelősséggel, munkavállalással kapcsolatban lehet „vitázni”.

A programot tovább színesítik a nemzetközi rendezvények. Ezek közül a „Bulgária Európai Unióhoz való csatlakozásának hatásai Magyarországra vetítve” c. konferenciára hívnánk fel a figyelmet, melyen a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara és a Szófiai Kereskedelmi és Iparkamara együttműködési megállapodásának aláírására is sor kerül.

Évek óta a „Kamarai Napok” egyik legsikeresebb rendezvénye a Kézműipari Tagozatunk által szervezett, „Nagy Titkok Tudói” programsorozat, melyet a „Forma-tér-stílus kézműves kiállítás” gazdagít. A kiállítás a kamarai székházban tekinthető meg a rendezvénysorozat ideje alatt.

A vállalkozói információs heteken minden érdeklődő térítésmentesen vehet részt.

Előadásaink részletes tematikáját weblapunkon () bárki megtekintheti, vagy a 488-2179-es telefonszámon elkérheti.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Letölthető anyagok: