Menu

Pattog a labda a pályán és a képernyőn

2006.08.22.

A REAC hazai mérkőzései előtt minden alkalommal lesz playstation bajnokság a virtuális játék kedvelőinek. Ilyenkor bárki belebújhat az általa kedvelt játékos bőrébe…igaz, csak a képernyőn.

A REAC és az EverNet közös játéka során bárki – aki feléri a játékhoz szükséges irányítóbotot – indulhat a versenyen.
A legelső ilyen játékra még augusztus 5-én került sor a REAC Klubban ( a Budai II. László Stadion területén). Már a kezdeti siker is érezhető volt, hiszen az első megmérettetésen is több gépen folyt a körmérkőzés, miközben egy gépen a legújabb játékokat lehetett megtekinteni, kipróbálni.
A körmérkőzéseket követően pedig a csoportok győztesei vívtak egymással és az „olasz világbajnok csapattal”, valamint a szívükhöz közelálló más csapattal csatát a képzeletbeli füvön.
A végeredmény csak nehezen alakult ki, de azért megszületett, s a REAC-DVTK mérkőzés szünetében a díjkiosztóra is sor került. Az első három helyezett kapott kupát, míg a többi résztvevő is oklevelet és egyéb ajándékokat. A fődíj pedig igazán impozáns volt, hiszen a nyertes egy egész hétvégére kölcsön kapott egy Hyundai Getz személygépkocsit tesztvezetésre. A sok-sok apró ajándék mellett az EverNet pedig minden résztvevőnek kedvezményes vásárlásra jogosító kártyát adott át, illetve a REAC a játékban indulók számára a délutáni mérkőzésre ingyenes belépésőjegyet biztosít.

Végeredmény:
1.Varga Tibor
2.Geyerhosz Dániel
3.Sári László

Különdíjat kapott: Sági Viktoria, aki lány létére vette fel a harcot a többi játékossal szemben.
S hogy miért érdemes most nevezni a héten?
Mivel szombaton, augusztus 26-án délután ismét hazai pályán játszik a REAC – az Újpest FC ellen-, így aznap délelőtt 10 órától ismét lesz playstation bajnokság. Erre a fordulóra péntekig, augusztus 25-ig lehet jelentkezni korhatártól függetlenül e-mailen (reacfoci@reacfoci.hu) vagy telefonon (271-11-79), de a verseny napján de.10-ig a helyszínen is várják az érdeklődőket a verseny szervezői.

Természetesen a program célja a szurkolók toborzása, s egyben a fiatalok megmozgatása szűkebb pátriánk érdekében. Nem titkolt szándék az sem, hogy a fiatalok számára egy mozgalom jöhessen létre. Már kezdeti sikernek értékelhető, hogy volt olyan résztvevő, aki a program alapján a sportclubba is beiratkozott.
Az augusztus 26-i verseny alkalmával minimum négy gépen folyik majd a verseny, s emellett kettőn az új játékok bemutatására is sor kerül.
A díjátadás pedig a délután 17.30-kor kezdődő REAC-Újpest FC mérkőzés szünetében lesz.