Menu

Magyar és nemzetközi, közép- és felsőfokú szakképzések a XV. kerületben

2006.07.18.

Nemrégiben, ahogy már olvashatták is, a Kozák téren található Angol – Magyar Képző és Továbbképző Központ adott helyszínt egy jó hangulatú és eredményes könyvbemutatónak.

A könyvről folytatott kötetlen kerek-asztal beszélgetést követően sor került arra, hogy a rendezvény házigazdája bemutatkozzon, és a résztvevők megismerjék az intézmény képzési, oktatási tevékenységét, céljait, jövőbeni terveit.
-A Paulay Alapítvány által fenntartott Angol – Magyar Képző és Továbbképző Központ elsősorban az idegenforgalom területén, az Országos Képzési Jegyzék szerinti közép- és felsőfokú akkreditált szakmai képzést folytat.
Az intézmény a nemzetközi partneri kapcsolatai révén lehetőséget biztosít hallgatóinak, hogy az OKJ-s szakmák megszerzése mellet 105 országban elismert akkreditált nemzetközi oklevelet szerezhessenek a turizmus és a hotel menedzsment területén- mondta Láng László. Az intézmény az informatikai szakmák területén az egy év alatt megszerezhető középfokú szoftver üzemeletető szakmai képzés mellett az alapfokú számítógép kezelő szakképesítést egy 480 órás intenzív angol nyelvi felkészítővel próbálja a hallgatók elhelyezkedését elősegíteni. 18 éves kortól a 23. életévüket még be nem töltött jelentkezők részére a képzések tandíjmentesek.
A szakképző évfolyamok hallgatói részére a diákigazolvány, az árvasági-, családi pótlék illetve adóigazolás mellett az intézmény olyan további térítésmentes szolgáltatásokkal, mint a számítógépterem, az internet-, és könyvtárhasználattal támogatja hallgatóit a szakmák elsajátításában.
A képzésekről bővebben az intézmény honlapján olvashatnak illetve érdeklődhetnek személyesen a Kozák tér 13-16. szám alatt vagy a 414 04 04 ?es telefonszámon Láng Lászlónál ().

Kapcsolódó cikkek:

Kapcsolódó linkek:

Kapcsolódó anyagok: