Menu

Újabb játszótéri felújítás fejeződött be

2020.06.24.

Megszépült az Ozmán utcai játszótér.

Újabb élményelemekkel gazdagodott az Ozmán utcai játszótér. A környéken nagy népszerűségnek örvendő, nagy területű játszótéren megújult a párakapu és új napvitorla is kihelyezésre került. Egy frissen átadott trambulint is birtokba vehettek a gyerekek – tudtuk meg Legárd Krisztiántól, a 6. számú választókerület önkormányzati képviselőjétől. A közel 5 millió forintos beruházás által még hangulatosabb környezetben tölthetik el szabadidejüket környékbeliek.

A 2014-ben elkészült park több szempontból is különleges. Itt alakították ki a kerület első kondiparkját és a környezettudatosság jegyében itt alkalmaztak először napelemes világítást. A játszótér közvetlen környezetében lakossági kezdeményezésre kutyafuttató is létesült, melynek kivitelezését és modernizálását a XV. kerületi önkormányzat is támogatta. A tér valamennyi korosztály igényeit kiszolgálja. A játszótéren található röplabdapálya pedig sportegyesületek edzéseinek is helyet ad.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk összesen 17 helyen folytak a tavasszal munkálatok a Répszolg Kft. kivitelezésében, hogy a kerület játszóterei a szünidő kezdete előtt megújult formában várhassák a legkisebbeket.

(D.I.)

Fotó: XV. Media/ Vargosz