Menu

Eötvös Loránd Kerületi Fizika verseny

2006.04.20.

Április 4-én volt a Pestújhelyi NOK Pestújhelyi úti általános iskolájának épületében az Eötvös Loránd Kerületi Fizika verseny.

A versenyen szép sikereket értek el a Kossuth NOK diákjai is, melyről Tarpataki Dóri 7.b. osztályos tanuló, s egyben a második helyezést elért csapat tagja számolt be.
-A versenyen a Kossuth Nevelési-Oktatási Központ négy csapata vett részt sikeresen. A csapatok három főből álltak, a versengés több órán keresztül tartott. A vetélkedés öt feladattípusból állt, amelynek harmadik tétele külön a, b, c, d, feladványra összegződött. Nehéz példamegoldások vártak ránk. Az eredményeket egy táblán követhettük figyelemmel mi tanulók. Miután a megírtuk a teszteket, az izgatott percekben egy kis finomsággal kínálgatták minket a vendéglátók. Alig vártuk, hogy végre kiderüljön, vajon kik lettek a győztesek
A Kossuth Nevelési- Oktatási Központ két csapata elnyerte az I. és a II. helyezést. A sikeres szerepléshez hozzájárult a tanítványok szorgalma, és a felkészítő tanár, Hanzelikné Agócs Irén nagyszerű munkája is.

I. helyezést elért csapat tagjai:
Duong Frenc
Horváth Zoltán
Hudák Dávid

II. helyezést elért csapat tagjai:
Berki Brigitta
Kovács Zsuzsi
Tarpataki Dóri