Menu

Papírmerítés a Kossuth NOK-ban

2006.04.07.

Március 28-án került a Kossuth NOK-ban megrendezésre az a program, amelyet Kecskeméthyné Mezősi Annamária a kerületi Nevelési Oktatási Szakmai Műhely vezetője szervezett az alsó tagozaton tanító pedagógusok-, valamint Morvai Béláné a napközis tagozat vezetőjének kérésére a napközis nevelők számára.

-A program egy folyamat része volt, hiszen évek óta tart nálunk továbbképzéseket Hegedűsné Kripák Ildikó, az Apáczais Tankönyvkiadó technika tankönyvének szerzője- mesélte a rendezvényről Morvai Zsuzsa.
A foglalkozások nagy vonzereje abban rejlik, hogy egyszerű eszközökkel, olcsó anyagokból, az iskolában, óvodában valóban elkészíthető munkák bemutatását láthatjuk. Ezúttal a papírmerítés iránt érdeklődők nyerhettek betekintést a technika rejtelmeibe. A foglalkozáson a kerület iskoláiból és óvodákból gyűlt össze a lelkes kis csapat, akik a jókedvű délelőttön már közösen tervezték a jövőt Ildikóval.

Megtudtuk, hogy a program a következő – 2006/2007-es tanévben – is folytatódik. Ekkor újabb technikákkal ismerkedhetnek meg a továbbképzésen résztvevők.
-Megegyeztünk, hogy batikolást
láthatunk ősszel, és a tavaszit is megbeszéltük, de azt még nem áruljuk el, hadd legyen meglepetés az olvasóknak- mondta Morvai Zsuzsa.

Kapcsolódó hírek: