Menu

A Stiefel-csoport Budapestre helyezte dél-kelet európai központját

2006.03.30.

A XV. kerületben található Stiefel Eurocart Kft. végre hivatalosan is megkapta a délkelet-európai régióközpont címet, amelyet eddig csak az anyacég hallgatólagos beleegyezésével viselt.

Hivatalosan is megkapta a délkelet-európai régióközpont címet a Stiefel Eurocart Kft. A hazai térkép- és egyéb iskolai oktatóanyagokat készítő piacvezető vállalat egyébként az anyacég hallgatólagos beleegyezésével már 2005. közepe óta ellátja ezt a feladatot. Heinrich Stiefel, a Közép-Európa vezető irodai és iskolai térképkiadójának számító Stiefel Eurocart tulajdonosa, a cégcsoport éves rendezvényén jelentette be ezt az örvendetes hírt a németországi Lentingben.

Az új régióközpont egyelőre 3 országban, Magyarországon, Romániában, Horvátországban, a csoporthoz tartozó 5 cég tevékenységét koordinálja. A jövőben további képviseletek megnyitása is szóba jöhet elsősorban a volt Jugoszláv államokban és Bulgáriában. A Stiefel, amely a rendszerváltás óta jelen van a volt szocialista országokban, – hazánkban már 15 éve – ezzel újabb lépést tett a terjeszkedési terveiben a jövő nagy lehetőségének tartott balkáni piac meghódítása felé.

Kapcsolódó oldalak: