Menu

Főigazgató: „A héten fontos változásokat vezettünk be”

2020.04.09.

A Dr. Vass László Egészségügyi Intézmény főigazgatója, dr. Buzna Andrea  tájékoztatója a vírussal kapcsolatos kerületet érintő változásokról.

A kerületi egészségügyi intézmény főigazgatója március hatodikától minden pénteken tájékoztatást ad a koronavírust érintő aktuális helyzetről. Az ünnepek miatt eheti beszámolóját csütörtökön tartotta.

Tájékoztatást adott arról, hogy 2020.04.07-től a rendelésekre minden telephelyre csak maszkban és kesztyűben lehet bemenni (saját sál, kendő, téli kesztyű, cérnakesztyű, bőrkesztyű is megfelel,de használatuk kötelező).

https://www.facebook.com/xvmedia/posts/2906804129408848

 

Az Önkormányzat hivatali fejléces borítékban minden kerületi háztartásba ingyenesen eljuttat két sebészeti maszkot az ünnepi hétvégén.

A rendelőkbe történő belépést továbbra is minden esetben lázmérés előzi meg. Az előjegyzett vizsgálatok elmaradnak a veszélyhelyzet feloldásáig. Kifejezett kéréssel fordult a lakossághoz, hogy a szép idő ellenére is a húsvéti ünnepeket mindenki otthonában töltse.  Türelmet és fegyelmezett együttműködést kér valamennyi lakostól.

(D.I.)
Videó: XV Média