Menu

Maradjanak otthon!

2020.03.27.

A közös érdek, a közös cél szellemében pártállástól, minden korábbi vitától függetlenül a képviselő-testület valamennyi tagja egy közös videóban kéri arra a XV. kerületben élőket, hogy maradjanak otthonaikban.

„Ebben a helyzetben felemelő, hogy most egy olyan videóban fordulhatunk szüleinkhez, nagyszüleinkhez, a Tizenötödik kerületben élő idősekhez, amelyben pártállástól függetlenül minden önkormányzati képviselő egyformán vett részt. Most a baj összekovácsolt minket, azért, hogy azoknak segíthessünk, akiknek mindent köszönhetünk”  – írta Cserdiné Németh Angéla polgármester Facebook-oldalán annak kapcsán, hogy a kerület politikusai egy videóüzenetben összefogva szólítják meg az itt élőket.

„A szüleink és nagyszüleink generációja az, amelyik lerakta a jelenünk alapjait. Ők azok, akik felneveltek minket, akik felkészítettek minket az élet nehézségeire és szépségeire, és ők azok, akik felépítették Újpalotát, erős közösséggé alakították a kerületet – áll a polgármester bejegyzésében. –  Sok csatát, sok küzdelmet megéltek már. Talán a legnehezebb előtt állnak most, és el sem tudjuk képzelni, milyen lehet ez nekik. Nem csinálni semmit, csak várni türelemmel, hogy teljen az idő. Mégis, azt kérem tőlük a társaimmal: maradjanak otthon. Vigyázzanak magukra, mi is vigyázunk rájuk.

A polgármester megköszönte mindenki munkáját, aki munkatársként  vagy önkéntesként vett eddig a rendkívüli helyzet kezelésében. A XV. kerületi önkormányzat nemcsak a törvényi kötelezettségei okán, hanem ezen túl is segít minden hozzá fordulónak.

A közös érdek, a közös cél szellemében pártállástól, minden korábbi vitától függetlenül a képviselő-testület valamennyi tagjai, és dr. Matlák Gábor társadalmi megbízatású alpolgármester is egységesen, személyes üzenetben arra kéri a  XV. kerületieket, hogy maradjanak otthon.

https://www.facebook.com/nemethangelabp15/videos/204066444216524/

(D.I.)
Videó: XV Média