Menu

Tavaszi tárlat a Lila Galériában

2006.03.20.

Március 29-ig tekinthető meg a Rákospalotai Képzőművész Klub tavaszi bemutatkozó kiállítása a Lila Galériában.

A kiállítás megnyitón a László Gyula Gimnázium három diákja tartott egy rövid zenés-verses összeállítást, majd Baracskay Éva, az önkormányzat MOS Bizottságának alelnöke köszöntötte a résztvevőket és a kiállító művészeket.
Rövid megnyitójában emlékeztetett mindenkit arra, hogy több mint 15 éve működik a klub a kerületben, s az alapító tagok mellett az elmúlt években sokan csatlakoztak az alkotókhoz.
-A képeken végigtekintve az óvódásokkal és nélkülük tett séták emlékei idéződnek fel, hiszen sok-sok tájkép is látható a portrék, csendéletek mellett- mondta, majd további sok sikert kívánt minden alkotónak.
A megnyitó szavakat követően a műsorban közreműködő diákok egy-egy Kiss Márton, Kovács Ernő és Szabados István alkotást vehettek át a képzőművész kiállítóktól, majd a közönségben helyet foglalók egy kicsit közelebbről ismerkedtek meg a közelmúltban készült alkotásokkal.
A tavaszi tárlaton Barnucz Erzsébet, Fábry Gizella, Halmos Mária, Heinz József, Kaló Zoltán, Kiss Márton, Kovács Ernő, Szabados István, Szűcs Károly, Tari Emma és Vámosi Zsuzsa alkotásai tekinthetők meg a hónap végéig hétköznap 8-18 óra között.

Képes beszámoló