Menu

Belépési nyilatkozat

2006.02.24.

Tisztelt Cégvezető! Tisztelt Vállalkozó!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarát az elmúlt időszakban a tagság igénye, és az önkéntes kamarákra vonatkozó törvényi előírások szerint átalakítottuk. Korszerűsítettük kamaránk szolgáltatási és szervezeti rendszerét. Ahhoz, hogy a fővárosi vállalkozások megbízható támogatójaként, érdekeik képviselőjeként eredményesen tudjunk küzdeni egy dologra van szükségünk: az Ön BIZALMÁRA!

Kérjük, hogy fontolja meg tagsági ajánlatunkat! Lépjen be az Önkéntes Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarába!

Jelentkezzen a 306-2394-es telefonszámon, vagy küldje el levelét a 306-2394 – ös faxszámra vagy az esetlegesen felmerülő kérdéseire szívesen adunk felvilágosítást kerületi Irodánkban a 1156 Budapest, Száraznád utca 5. szám alatt.
Kedden: 10 – 14 óráig
Szerdán: 14 – 18 óráig
Csütörtökön: 14 – 18 óráig

Kérjük döntésénél vegye figyelembe, hogy a kamarák, a kamarai tagság – mint a fejlett országokban a világon mindenhol – egyben védjegyet is jelent vásárlói, partnerei és jövendő üzletfelei előtt!

Terveink szerint létrehozzuk és széles körben ismerté, tesszük a kerületünkben működő vállalkozók adatbázisát, amelyet a felmerülő munkák elvégzésére, az erre igénytartó megrendelőknek, munkaadóknak ajánlunk.

Az adatbázisba kerülés feltételei:

  • A Kamarai Etikai Kódex Elfogadása.
  • Kamarai tagoknak ingyenes.
  • Nem kamarai tagok, adatbázisba kerülésnél 5000 Ft. Minden (további éves meg hosszabbítás 3000 Ft. + a bázisév inflációs növekménye.)

Letölthető adatlap: