Menu

Tájékoztatás és közmeghallgatás az Őrjárat utcai ingatlanról

2005.12.27.

December 14-én a civil szervezet képviselőit a polgármesteri hivatal Dísztermében, majd néhány nappal később, december 19-én közmeghallgatás keretében a lakosságot a Kolozsvár Általános Iskolában tájékoztatta Balázs Zoltán kerületi főépítész az Őrjárat utcai Észak-Pesti Kórház néven ismert ingatlan együttes szabályozási tervének koncepciójáról.

Mindkét helyszínen Gyurcsánszky János alpolgármester üdvözölte a megjelenteket, majd a főépítész ejtett szót arról, hogy a jelenlévők elé tárt terv csupán egy koncepció, melynek részletes kidolgozásához a lakosság segítségét, véleményét is várják. A javaslatokat 2006. január 15-ig várják – hangzott el a mindkét helyszínen -s ennek birtokában a közösen születő szabályozási tervet a képviselők a februári ülésükön fogják napirendre tűzni.
A lakosság kérésére, hogy alaposabban át tudják tekinteni a koncepciót – a javaslatokat egy héttel későbbi határideig: január 23-ig lehet eljuttatni a hivatalba.
A prezentáció keretében elhangzott többek között, hogy a szabályozás az egész több mint 7 hektáros telektömbre készült el.
A közmeghallgatás jegyzőkönyve itt tekinthető meg. A koncepció anyagát tartalmazó CD-t pedig a Polgármesteri Hivatal Főépítészi Irodájában lehet átvenni munkanapokon (hétfőn 8.00-18.00, kedden, szerdán,csütörtökön 8.00-16.30, pénteken 8.00-13.00 között).

Letölthető dokumentumok: