Menu

Finn fémfeldolgozási üzletember-találkozó

2005.12.02.

A finn Jyväskylä Regional Development Company Jykes Ltd. kapcsolatteremtő rendezvényt szervez a fém-feldolgozó szektor cégei számára 2006. február 9-10-én, Jyväskylä-ban, Finnországban.

Az a rendezvény célja, hogy Európa és Oroszország szerte összehozza a szektor vállalatait a nemzetközi kereskedelem fejlesztése érdekében.
Az esemény potenciális fórum és nagy lehetőség a cégeknek, hogy bemutassák a termékeiket, vagy szolgáltatásaikat és üzleti partnert találjanak.
Magába foglal mindent a gyors információktól (aktuális kiadványok a fémiparban), a társasági látogatásig a helyi vállalatoknál.
Jyväskylä térség kiváló terepet kínál az eseménynek ? hiszen a fémipar az egyik legnagyobb tevékenységi terület a térségben gyártó szektorok közül.
Nagy nemzetközi csoportosulások, mint a Metso Paper Ltd., a világ egy vezető papírgyártója, és a Valtra Ltd., a világ egy vezető traktor gyártója is ebben a térségben helyezkedik el.
Kérjük érdeklődéseiket a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Nemzetközi és EU Kapcsolatok Osztály részére eljuttatni legkésőbb 2005. október 15-ig, tel: 488-2165, fax: 488-2180, e-mail: zso@bkik.hu