Menu

Ügyfélkezelés-konferencia

2005.09.06.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara VIII. Közüzemek, Közszolgáltatások Osztálya és a Közbeszerzési Munkabizottsága nevében ezúton szeretnénk a figyelmébe ajánlani a 2005. október 11-12-én tartandó konferenciát, mely a közüzemi szolgáltató vállalatok ügyfélszolgálati munkatársai részére kerül megrendezésre.

A közüzemi szolgáltatások köre meglehetősen sokrétű és erősen szakma-specifikus /energiaszolgáltatás, telekommunikáció, tömegközlekedés stb./, az ügyfélkapcsolatokat tekintve azonban sok közös vonásuk van. Ide tartozik a természetes monopóliumok fokozatos megszűnése a piacnyitással, egyre inkább előtérbe kerül a fogyasztói elégedettség és annak egyik meghatározó tényezője, az ügyfélkapcsolat.
Mind a folyamatos fejlődés, mind pedig a strukturális változások ezen a területen is egyre nagyobb kihívásokat állítanak a szakemberek elé. A megoldandó problémák, a kezelendő helyzetek kérdéseket vetnek fel, amelyek helyes megválaszolása a jó ügyfél-szolgáltató kapcsolatnak és ezen keresztül a szolgáltató sikeres tevékenységének alapvető feltétele.

  • Hogyan befolyásolja az ügyfélkapcsolat a szolgáltatás értékteremtő képességét?
  • Megfelel-e a nemzetközi fejlődési trendeknek az ügyfélszolgálati folyamatok hazai szabályozása?
  • Miként hat a piacnyitás a fogyasztói elvárásokra és az ügyfélszolgálati folyamatokra?
  • Korszerűek-e az információ-áramlás technikai feltételei?
  • Hatékony-e a kommunikáció, megvannak-e a feltételei a kommunikáció folyamatos fejlesztésének?

A közüzemi szolgáltatók 2005. október 11-12-én megrendezésre kerülő
„Az értékteremtő ügyfélkapcsolat”
című konferenciája lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy a fenti és további kérdésekre választ kaphasson, illetve megvitathassa ezekkel kapcsolatos nézeteit a konferencia előadóival és kifejthesse álláspontját kerekasztal beszélgetéseken.
Éljen a kellemes környezetben megrendezésre kerülő tapasztalatcsere lehetőségével és küldje el munkatársát a konferenciára.
További információért érdeklődni lehet Mészáros Ildikó osztálytitkárnál a következő elérhetőségek valamelyikén:
Tel.: 488-2154, 488-2151,
e-mail: