Menu

A világrekord nem akadály

2005.05.27.

Takács Mária, a XV. kerületi Sportiskola SE súlyemelője mindig valami fényes sikerrel lepi meg a sportrajongókat, így legutóbb Szlovákiát s ezzel együtt Európát is meghódította.

Május 22-28. között Dolni Kubinban volt a Masters Európa-bajnokság, ahol mind szakításban, mind lökésben megdöntötte a jelenleg érvényben lévő világcsúcsot, így az összetett versenyben is világrekorder lett.
A döntő emelések során egy görög és egy magyar versenyző volt az ellenfele, ám a +75 kilogrammosok között végül is nem talált legyőzőre. Szakításban 77,5 kg-mal, lökésben 100 kg-mal, s így összetettben 177,5 kg-mal lett első.
A következő sportkihívás Takács Mária számára, hogy a júliusi kanadai világbajnokságon helytálljon, ám a részvételéhez még szüksége van támogatásra, ami megközelítőleg nyolc-kilencszázezer forintba kerül.
Így mindenki figyelmébe ajánljuk ezt a rendkívüli embert, hogy aki segíteni tud abban, hogy még jobban fokozza a súlyemelőnő a szép sikereket, s öregbítse az ország, a főváros és a kerület hírnevét, az nyújtson segítséget számára!!!