Menu

„Tavasz Köszöntő”

2005.03.13.

Pénteken este tartotta „Tavasz Köszöntő” című vacsorával, zenével egybekötött programját a Rákospalota a Mi Otthonunk Egyesület a Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda Bogáncs utcai épületében.

A jó hangulatú összejövetelen Miklós Zoltán, az egyesület elnöke köszöntötte a programon megjelenteket, akik között helyet foglalt többek között Hajdu László polgármester és felesége, Tóth Imre és Molnár István önkormányzati képviselők, Avarkeszi Béla, civil referens.
-Köszönöm, hogy hívó szavunk meghallgatásra talált-mondta Miklós Zoltán. Ma még talán rendhagyó, hogy közhasznú társaságok nyitnak a civil szféra felé, a Rákospalota a Mi Otthonunk Kht. megtette ezt és azt szeretnénk, ha ez hagyományteremtő este lenne.
Ezután röviden bemutatta az egyesület elnöke a társaságot, melynek fő célja a Rákospalotán lakó emberek életminőségének javítása. Ennek érdekében tevékenységi körükbe tartozik a környezetvédelem, a nyelvoktatás, különböző sportágak oktatása, rendezvények szervezése, mint pl. a tavaly augusztus végi Palotafest, amelyen nagyon sokan vettek részt.
-A kertvárost fejlesztő, szépítő mozgalmat indítunk, kirándulásokat szervezünk. Tegyük kertvárosunkat szebbé, élhetőbbé: legyen ez közös feladatunk! A ma este legyen a szórakozásé, érezzük jól magunkat! -mondta az elnök.

E köszöntő szavakat követően a kulináris élvezetek következtek: koccintás, vacsora, majd kötetlen beszélgetéssel folytatódott az este. Az elfogyasztott ételeket pedig a Csorba zenekar kísérete mellett mindenki lemozoghatta. A program sikeres volt, hiszen volt olyan is, aki csak pirkadat után tért haza e jó hangulatú összejövetelről.