Menu

Virággal köszöntött NŐK

2005.03.10.

Kedden este a Csokonai Művelődési Házban virággal és nőnapi ajándékműsorral kedveskedett a XV. kerületi hölgyeknek a terület két országgyűlési képviselője: Hajdu László, polgármester és Kiss Péter kancellária miniszter

A műsor előtt Hajdu László köszöntötte a közönséget, majd Kiss Péter nagy derültség mellett nyugtázta, hogy az utcában sehol sem tűnt fel traktor, majd elmesélte a legújabb pesti viccet az idegenbe szakadt hazánkfiáról, aki azt írja a képeslapján az otthon maradottaknak: „Gyönyörű a város, csodaszép, csak egy kicsit kátyús: a helyiek is traktorral járnak.”
-Kívánok mindannyiuknak jó egészséget, boldogságot, szeretetet, hogy megmaradhasson közöttünk ez a jókedv. Mert ehhez kellenek a NŐK, hogy a komoly dolgokról is lehessen emberi módon és mosolyogva beszélni.
Beszélt arról is a miniszter, hogy mind a családban, mind általában ez a kerület nőszerető.
-Ennek ez a rendje: a nők vigyáznak ránk. Rám otthon kettő is. A kisebbik már nő, még csak 10 éves, s azt kívánta a születésnapjára, hogy egy tengeri malacot és egy csincsillát kaphasson. Mint egy igazi nő!!! Másnap reggel azonban rám pirított: Papa, észre sem vetted, hogy tegnap este óta be van fonva a hajam! Mondtam, hogy este megsimogattam, észrevettem.
Kiss Péter e szavakat követően sok boldogságot és kellemes kikapcsolódást kívánva adta át a színpadot a fellépőknek: Balázs Péter, színművésznek és Orosz Kornélia táncdalénekesnek, akit Siliga Miklós kísért szintetizátoron.