Menu

Kérdések az utcazajban

2019.04.17.

Az SZTK előtt kérdezhették a kerületben élők Németh Angélát. A polgármester csütörtökön is utcafórumot tart, az újpalotai piac bejáratánál várja 10 órától az érdeklődőket, akik válaszolhatnak a kerületi konzultáció kérdéseire is.

Németh Angéla polgármesterrel, Tóth Imre alpolgármesterrel és Hajdu Lászlóval, a kerület országgyűlési képviselőjével is beszélgethettek a járókelők szerda délelőtt a Dr. Vass László Egészségügyi Intézmény előtt. Az oldott hangulatú utcafórumon a kerületiek elpanaszolhatták a polgármesternek és kollégáinak ügyes bajos-dolgaikat, és kérdezhették az egyelőre költségvetés nélkül működő városrész első emberét a kialakult helyzetről is.

Nemcsak az utcafórum résztvevői, de a Polgármesteri Kabinet dolgozói is kérdeztek: az érdeklődők a kerületi konzultáció kérdéseire adott válaszaikkal is elmondhatták véleményüket arról, melyek az önkormányzat előtt álló legfontosabb, legsürgetőbb feladatok. Az utcafórum csütörtökön 10 órától az Újpalotai Vásárcsarnok előtt folytatódik, a kerület polgármesterét és munkatársait itt is bárki megkeresheti gondjaival, javaslataival, és felteheti nekik a kerület működését érintő kérdéseket is.