Menu

Elhunyt Kocsis Lászlóné

2019.03.12.

Az Egyesített Bölcsődék igazgatóját a XV. kerületi önkormányzat saját halottjának tekinti.

Nagyon nehéz szavakat találni egy halálesetkor, de különösen akkor, ha egy közeli kollégánk távozik az élők sorából. Fájó szívvel tudatom, hogy életének 50. évében gyors lefolyású, súlyos betegség következtében elhunyt kollégánk, Kocsis Lászlóné, Tündi.

Kocsis Lászlóné 2013. május 1-je óta volt az Egyesített Bölcsődék igazgatója, ezt megelőzően – 1997. február 10. óta – dolgozott a Wesselényi utcai, majd a Kavics közi bölcsődében.

Tündét mindig becsültem, szerettem lelkiismeretes munkavégezésért, emberséges magatartásáért, kötelességtudatáért. Emlékszem, hogy először bíztatni kellett, hogy nyújtsa be a pályázatát az igazgatói pozícióra. Azt gondolom, hogy az elmúlt évek bebizonyították, hogy jó döntést hozott a Képviselő-testület.

Függetlenül attól, hogy igazgató lett, elsősorban a gyermekek, valamint a közösséggel való foglalkozást tartotta életben a legfontosabbnak. Tisztelte, becsülte az embereket, tisztelték, becsülték őt is.

Az Önkormányzat saját halottjának tekinti Kocsis Lászlónét. Végső búcsút 2019. április 4-én 12.00 órakor a Rákospalotai temetőben veszünk kollégánktól.

Németh Angéla, polgármester